×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۲۹ بهمن - ۱۳۹۶  
it is true
true
true
طرز تهیه پلو نخود فرنگی با گوشت

به گزارش ؛ اگر به دنبال یک غذای جدید و متفاوت هستید پیشنهاد میکنیم این پلو را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

میزان سرو: ۴ نفر

مواد لازم:

-گوشت گردن گوسفندی: ۷۵۰ گرم
-برنج: یک پیمانه
-آب: به مقدار لازم
-زعفران (ساییده و دم کشیده): به مقدار لازم
-روغن زیتون: ۳ قاشق سوپ خوری
-سرکه: یک الی ۲ قاشق سوپ خوری
-پیاز (گردشده): یک عدد
-سیر (ریز خردشده): ۲ حبه
-فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
-نخودفرنگی: ۲۰۰ گرم
-استاک سبزیجات: ۲ پیمانه
-نمک: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه پلو نخود فرنگی با گوشت

طرز تهیه:

۱. یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.

۲. گوشت گردن گوسفندی را در آن تفت دهید تا برشته شود.

۳. گوشت را کنار گذاشته و سرکه را روی آن بریزید.

۴. دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون باقیمانده را در ظرفی جداگانه روی حرارت گرم کنید و پیاز و سیر ریز خردشده را در آن تفت دهید.


بیشتر بخوانید: خوراکی هایی که باید خام مصرف کنید


۵. گوشت تفت داده شده، را اضافه کرده و فلفل سیاه و نمک بزنید و حدود ۱۰ دقیقه به تفت مواد ادامه دهید.

۶. زعفران ساییده و دم کشیده و نخود فرنگی را اضافه کنید.

۷. استاک سبزیجات را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد حدود ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) بماند.

۸. سپس برنج را اضافه کنید (در صورت نیاز مقدار دیگری استاک سبزیجات بیفزایید) و ظرف را حدود ۳۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پلو بپزد.

منبع:ماهنامه سفره ایرانی

انتهای پیام/

Source: باشگاه-وبگردی

true
برچسب ها :
true
false
true

false
طراحی سایت
طراحی سایتسئوفروش ویلا و اجاره ویلاسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلافروش ویلا