×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۴ خرداد - ۱۳۹۷  
it is true
true
true
طرز تهیه شیرینی یخچالی

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا،نازیلا ملازاده در آستانه سال جدید طرز تهیه شیرینی یخچالی را به شرح ذیل نوشت:

 

مواد لازم:

بیسکویت پتی بور – ۲۵ عدد
کره – ¼ پیمانه
پودر شکر – ½ پیمانه
شیر – ½ پیمانه
پودر کاکائو بدون شکر – ۴ قاشق غذاخوری
پسته و فندق مخلوط یک پیمانه خرد شده
شکلات سفید ۱۰۰گرم برای تزیین روی شیرینی

دستور تهیه :

بیسکویت‌های پتی بوررا به شکل قطعات کوچک خرد می‌کنیم (این کار را با احتیاط انجام دهید تا بیسکویت‌ها زیاد خرد و له نشوند. حداقل ۱ سانتی‌متر)، پسته و فندق را نیز ریز خرد می‌کنیم (می‌توانید از پسته و بادام ورقه شده استفاده کنید).

کره را ذوب کرده و شیر را گرم می‌کنیم.

پودر کاکائو، پودر شکر، کره ذوب شده و شیر گرم را داخل کاسه ریخته و خوب به هم می‌زنیم تا مواد با هم مخلوط و یکدست شوند (شیر را حتما گرم کنید تا از ماسیدن کره جلوگیری شود). سپس بیسکویت و مغزهای خرد شده را داخل سس شکلات ریخته و به آرامی مواد را با هم مخلوط می‌کنیم بعد شکلات سفید آب شده و روان را به اندازه یک قاشق چایخوری داخل قالب سیلیکونی تکی ریخته و بعد از مواد برداشته و روی شکلات میریزیم و روی آن را با کمی فشار دست صاف کرده و داخل یخچال میگذاریم تا خودش را شکلات بگیرید و بعد از قالب در آورده و سرد سرو کرده و میل نمایید.

 

 

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false
طراحی سایت