×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۴ خرداد - ۱۳۹۷  
it is true
true
true
طرز تهیه شیرینی اسکار

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا،نازیلا ملازاده طرز تهیه شیرینی اسکار را به شرح ذیل نوشت:

مواد لازم:
کره: ۱۶۰ گرم
آرد: ۲۵۰ گرم
پودر شکر یا خاک قند: ۱۳۰ گرم
تخم مرغ: دو عدد
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
وانیل: یک‌چهارم قاشق چایخوری
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
پسته یا گردو: ۱۵۰ گرم

طرز تهیه:
قبل از هر کاری کره را اندازه گیری کرده و اجازه دهید در دمای اتاق نرم شود.
زرده و سفیده تخم مرغ ها را هم جدا کنید. این کار وقتی تخم مرغ سرد هست و تازه از یخچال بیرون آوردید راحتتر است و احتمال پاره شدن زرده خیلی کم است.
در یک کاسه، آرد، نمک، هل و نیمی از خاک قند را مخلوط و الک کنید. به هیچ عنوان این مرحله را حذف نکنید چراکه خاک قند به صورت گلوله های ریز در خمیر باقی میماند و لطافت آنرا از بین میبرد.
نیم دیگر خاک قند را در کاسه همزن الک کرده و با کره با سرعت متوسط آنقدر بزنید تا کمرنگ و یکدست شود. این پروسه حدود ۴ دقیقه طول میکشه و اگر از همزن رومیزی استفاده میکنید،
سپس زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و مجدد با همزن بزنید تا مخلوط یکدست شود.
وانیل را اضافه کرده و مخلوط آرد را در چند مرحله اضافه کنید و هر بار فقط کمی بزنید تا خمیر یکدست شود.
در نهایت کمی با دست خمیر را وسط کاسه جمع کرده و بدون روکش به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کره داخل خمیر کمی سفت شود.
در این مدت، پسته یا گردوها را خرد کنید. من برای اینکار از دستگاه غذاساز استفاده کردم. فقط چند تا پالس بزنید تا کمی خرد شود اما آسیاب نشود.
سفیده تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید تا از حالت لختگی دربیاد.
از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برداشته و با دست گلوله کنید. من برای اینکه گلوله های یکدست و هم اندازه داشته باشم از پیمانه ی قاشق غذاخوری استفاده میکنم. گلوله های درست شده را ابتدا در سفیده و سپس در پسته (یا گردو) خرد شده غلتانده و روی سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداختید، کنار هم با فاصله بچینید.
این شیرینی خیلی پهن نمیشه بنابراین فاصله حدود ۳ سانت کافیست.
پیشنهاد میکنم اول همه گلوله های خمیری را درست کنید و بعد تک تک داخل سفیده و مغز خرد شده بغلتانید، چون مجبور نمیشین دیگه مدام دستتونو تمیز و خشک کنیم.
با یک ابزار یا انگشت کوچک، وسط شیرینی ها را گود کرده و در طبقه وسط فر که از قبل به دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد رسیده، به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
اگر بعد از پخت، گودی های وسط شیرینی ها پف کرده بود تا وقتی داغ هست، نرمه و میتونین دوباره بهش حاات بدین.
اجازه بدین شیرینی داخل سینی فر خنک شود و سپس جابه جا کنید.
پس از خنک شدن، وسط شیرینی ها را با مارمالاد یا بریلو پر کنید. من از بریلو تمشک استفاده کردم و برای راحتی کار، با قیف یکبار مصرف، بریلو را داخل حفره هایی که درست کرده بودم پایپ کردم.
امیدوارم این شیرینی را بپزید و زینت بخش مهمانی های نوروزتون باشه

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false
طراحی سایت