×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۲۷ مرداد - ۱۳۹۷  
it is true
true
true
طرز تهیه توت

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا،نازیلا ملازاده طرز مدل خونگی توت را به شرح ذیل نوشت:

پیشنهاد میکنم از این شیرینی زیاد درست کنین چون اونقدر مدل خونگی توت لطیف و لذیذه که زیاد خورده میشه و بسیار بسیار درست کردنش راحته

مواد لازم:
پودر بادام: ۱۵۰ گرم
پودر شکر یا خاک قند: ۱۵۰ گرم
گلاب یا عرق بیدمشک: ۵۰ میلی لیتر (تقریبا معادل ۳ پیمانه قاشق غذاخوری)

خلال پسته و مقداری شکر معمولی

طرز تهیه:
برای تهیه پودر بادام حتما از بادام بدون پوسته قهوه ایش استفاده کنید.
پودر بادام و خاک قند را حتما با هم آسیاب کنید و سپس الک کنید تا مطمئن شوید هیچ دانه درشتی از بادام باقی نمانده است.
از آنجاییکه بادام در حین آسیاب شدن ممکن است به روغن بیفتد حتما این مرحله را در مقادیر کم مثلا هر بار دو قاشق انجام دهید.
مخلوط پودر بادام و خاک قند را داخل غذاساز ریخته و گلاب یا عرق بیدمشک را اضافه کنید و چند پالس بزنید تا به صورت خمیر دربیاد.
در یک بشقاب، مقداری شکر معمولی بریزید و کنار دستتون داشته باشید.
از خمیر بادام، کمی برداشته و در دستتون حالت بدین و سپس در شکر غلتانده تا همه جای آنرا پوشش دهد و در آخر یک خلال پسته در انتهای توت فرو کنید.
من برای اینکه همه توتها یک اندازه باشند از پیمانه قاشق چایخوری استفاده میکنم.
به همین راحتی و واقعا لذیذ امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false
طراحی سایت