×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۳۹۷  
it is true
true
true
طرز تهیه تارتلت سیب

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا،نازیلا ملازاده طرز تهیه تارتلت سیب را به شرح ذیل نوشت:

مواد لازم برای خمیر :
۱۱۵ گرم کره کاملا سرد
یک عدد زرده تخم مرغ
۳۰ گرم پودر قند
وانیل ۱/۴ق چ
۲۵۰ گرم آرد
۸۰ میلی لیتر شیر

مواد لازم برای داخل تارت ها
۴عدد سیب رنده شده
۲ق غ شکر
۲ق چ دارچین
۱/۲پیمانه گردو درشت خرد شده
طرز تهیه
سیب ها ی رنده شده و شکر را داخل تابه ریخته ۲تا ۳ دقیقه با حرارت متوسط میپزیم بعد از روی گاز برداشته دارچین و گردو را اضافه کرده مخلوط کرده میگذاریم تا کاملا سرد شود .
برای خمیر ابتدا آرد را داخل کاسه ریخته و بعد کره کاملا سرد را هم داخل کاسه انداخته و با چنگال به حالت خرده نان در میاریم بعد پودر قند و زرده تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کرده و مخلوط کرده بعد شیر را کم کم اضافه کرده و مخلوط کرده با دست تا خمیر نرمی بدست آید بعد خمیر را نصف کرده و نصف آن را داخل فریزر میگذاریم و نصف دیگر را داخل یخچال به مدت یکساعت میگذاریم .بعد از یکساعت خمیر را روی سطح صاف باز کرده خمیری که داخل یخچال بود و با قالب کنگره دار یا شکل دانه برف یا قالب گل مینا طرح زده و داخل مافین های کوچک قرار میدهیم توجه داشته باشید که قالب را چرب نکنید چون خمیر کره ای هست بعد از قالب زدن و داخل مافین قرار دادن از مواد سیب یک ق چ داخل خمیرها میگذاریم و از خمیر داخل فریزر که آن را رنده کرده و روی سیب ها میریزیم و داخل فر۱۷۰ درجه سانتیگراد میگذاریم تا دور خمیر ها کمی طلایی شوند میپزیم بعد از سرد شدن کامل پودر قند میپاشیم و سرو میکنیم امیدوارم که این شیرینی خوشمزه را حتما بپزید و لذت ببرید.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false
طراحی سایت