×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۳۹۷  
it is true
true
true
طرز تهیه شیرینی شکر پاره

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا،نازیلا ملازاده طرز تهیه تارتلت سیب را به شرح ذیل نوشت:

مواد لازم :
کره ۱۲۵ گرم

شکر ۱ لیوان

روغن مایع ۱ لیوان

آرد سمولینا ۱ لیوان

تخم مرغ ۳ عدد (یک زرده برای رومال شکر پاره)

وانیل ۱ قاشق مرباخوری

بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری

آرد تا زمانی که خمیر به دست نچسبه

مواد لازم برای شربت :
شکر ۲/۵ لیوان

آب دو لیوان

ابلیمو تازه ۱ قاشق چایخوری
روش پخت شیرینی شکر پاره :
برای تهیه شیرینی شکر پاره ابتدا تخم مرغ ها را همراه شکر هم می زنیم.

بعد وانیل را اضافه کرده و کره را که از قبل به دمای محیط رسوندیم نرم شده به موادمون اضافه می کنیم.

همچنین روغن مایع را هم می زنیم. بعد آرد سمولینا و بکینگ پودر را اضافه کرده و آرد را هم آرام آرام اضافه می کنیم تا زمانی که خمیر بدست نچسبه.

خمیر بسیار نرمی به دست میاد.

کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و از مواد اندازه گردو برداشته توی دست فرم می دیم.

بعد توی سینی چیده و روی اونها را با زرده تخم مرغ رومال می کنیم.

شیرینی شکرپاره را توی فری که از قبل گرم کردیم با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.

برای شربت هم شکر و آب را با هم مخلوط کرده به مدت ده دقیقه می حوشونیم.

در آخر ابلیمو را اضافه کرده از رو حرارت برمی داریم، میزاریم تا خنک بشه.

بعد شیرینی شکر پاره رو داغ داغ از فر در آورده و شربت را روش ریخته بعد اینکه شربت جذب شد توی ظرف چیده و با پودر پسته تزیین می کنیم.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false
طراحی سایت