×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۳۰ مهر - ۱۳۹۷  
it is true
true
true
طرز تهیه شیرینی گل مینا

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا،نازیلا ملازاده طرز تهیه شیرینی گل مینا را به شرح ذیل نوشت:

مواد لازم:

کره یا روغن جامد ۷۰گرم
پودرقند ۵۰گرم
هل یا وانیل نصف ق چ
ارد ۱۷۰گرم
تخم مرغ ۱عدد کامل
آرد رو الک میکنیم میذاریم کنار.حالا روغن و پودرقند و هل رو اینقدر هم میزنیم تا پف کنه و سبک بشه بعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و مجددا خووب هم میزنیم و در نهایت آرد رو داخلش الک میکنیم و با دست خوب مخلوط میکنیم زیاد ورز ندین وگرنه به روغن میفته و هنگام پخت ترک برمیداره و خشک میشه.خمیر رو داخل نایلون گذاشته و در یخچال نیم ساعت استراحت میدیم.فر رو از قبل با ۱۷۰درجه روشن میکنیم.کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده .از خمیر گلوله هایی برمیداریم بصورت لوله ای شکل میدیم و انتهای دو طرف رو بهم وصل میکنیم تا شبیه اشک بشه بعدم در سینی فر چیده و بمدت ۱۵تا۲۵دقیقه اجازه میدیم بپزه.وقتی از فرخارج کردیم بهشون دست نمیزنیم تا خنک بشن.انتهای هر اشک رو داخل شکلات آبشده و‌بعد داخل پودرنارگیل یا پودرپسته میزنیم .
خودم داخل موادش ۱ق م زعفران آبشده غلیظ هم ریختم و هم زدم خوشرنگتر میشه.
شیرینیا رو قالب زدم.به اینصورت که خمیر رو بین دوتا نایلون فریزر پهن کردم با وردنه صافش کردم اول با قالب اشک بزرگ زدم بعد با قالب اشک کوچولو وسط اشک بزرگ رو خالی کردم. و داخل سینی فر قرار دادم.اینجوری مرتب تر درمیاد.
شیرینی اشکی تا ۱ماه جای خنک قابل نگهداریه خیلی خشک هم نیست.
۳۲عدد شیرینی با این مواد بدست اومد.
این شیرینی بدون فر هم میشه پخت دقیقااااا با همون کیفیت فر.فقط این نکات رو رعایت کنید :تابه رژیمی حتما بدون واشر باشه.زیر تابه رژیمی حتماااا شعله پخش کن بذارین.حرارت ملایم باشه و حدودا نیم ساعته آمادست شایدم کمتر.کف تابه دولایه کاغذروغنی بندازین.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false
طراحی سایت