امروز دوشنبه, 05 تیر 1396 - Mon 06 26 2017




سواستفاده از بازار داغ خرما در ماه رمضان/ خرما مرغوب را از تقلبی تشخیص دهید

مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: وجود نماد سازمان غذا و دارو روی بسته بندی خرماهای موجود در بازار ،ضامن سالم بودن آن است.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا، حسین رستگار مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو در گفت و گو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: افراد باید در خرید خرما به آرم غذا و دارو روی بسته بندی آن توجه کنند چراکه این نماد نشان از تولید در کارخانه معتبر و تحت کنترل بودن آن، دارد.
 
وی با اشاره به اینکه خرما سطح چسبناکی دارد و آلودگی های مختلف را به سمت خود جذب می کند، ادامه داد: خرماها پس از جدا شدن از درخت،با وجود گرد و خاک و عوامل میکروبی، بلافاصله
بسته بندی می شوند به همین دلیل توصیه می شود پس از بازکردن بسته بندی آن را شسته
و بعد مصرف کنید.
 
رستگار خرما را نسبت به دما حساس خواند و بیان کرد: مازاد خرما باید در زنجیره سرد نگه داری شود.
 
مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو افزود:خرماهایی که مزه تندی دارند و به دلیل کم دوامی در دهان پخش می شوند، خراب یا تاریخ مصرف گذشته هستند.این خرماها فاسد و غیرقابل مصرف هستند.
 
وی یادآور شد: خرماهایی که در مراکز معتبر عرضه و تاریخ تولید، انقضا، پروانه بهداشتی و آرم غذا و دارو دارند،قابل اعتماد و کنترل هستند.

ارتباط با مدیر سایت:

نام و نام خانوادگی:

   پست الکترونیک:

     متن:

تماس با ما

2167311
امروز
دیروز
ماه جاری
بازدید کل
7344
7250
157248
2167311
امروز: دوشنبه، 05 تیر 1396


    شایان ذکر است پایگاه اطلاع رسانی مهرصبا در ویرایش و تلخیص مطالب مندرج مختار است.مدیریت

تمامی اخبار و مطالب و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.

© حقوق این سایت متعلق به مهرصبا میباشد و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.

  

ورود یا عضویت

ورود

مجوز استفاده از قالب خبري ناب نيوز براي اين دامنه داده نشده , براي اطلاعات بيشتر درباره مجوز استفاده از اين قالب به سايت خليلان رسانه مراجعه کنيد .