- ۵ مهر ۱۴۰۲ ساعت 23:19
- اخبار میانه , اخبار ویژه
- کد خبر 132292
- 147 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
true

رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان میانه با بیان اینکه اشتغال اتباع بیگانه، بر اساس قانون در منطقه شمال غرب کشور و به تبع آن در شهرستان میانه ممنوع است، گفت: در سایر مناطق کشور نیز برای اشتغال و بکارگیری اتباع بیگانه، کارفرما مکلف است برای کارگران خود پروانه کار دریافت کند همچنین اتباع بیگانه باید پاسپورت و روادید داشته باشند و اخذ پروانه کار، قانون عام است و این قانون شامل همه اتباع بیگانه می شود.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، علی امینی به افزایش شناسایی و دستگیری کارگران اتباع بیگانه در کارگاههای شهرستان اشاره کرد و افزود: جزای کارفرمایانی که بدون مجوز تبعه بیگانه را مشغول به کار می کند بعد از جریمه نقدی ۵ برابری حداقل دستمزد به ازای هر یک روز بکارگیری اتباع بیگانه در بار اول و جریمه ۱۰ برابری حداقل دستمزد برای شناسایی دوباره بکارگیری اتباع بیگانه در هر روز ؛ ۹۱ الی ۱۸۰ روز حبس است که عواملی بازدارنده محسوب می شوند.
امینی در ادامه از شناسایی چندین کارگر تبعه خارجی در ۴ کارگاه شهرستان خبر داد و بر ضرورت تعامل هر چه بیشتر دستگاه قضایی و نیروی انتظامی پس از شناسایی توسط عوامل اداره کار؛ تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان برای دستگیری و انتقال این اتباع تاکید کرد.
رئیس اداره تعاون؛ کار و رفاه اجتماعی شهرستان میانه بغیر از بیکاری ۲ الی ۳ کارگر شهرستان در ازای اشتغال هر یک کارگر افغانی را نتیجه حضور کارگران اتباع بیگانه خواند و گفت: در این بین مباحث امنیتی نیز مطرح است که باید شناسایی ما با دستگیری و انتقال این اتباع نتیجه بخش باشد.
امینی آمار بیکاری شهرستان میانه در سال ۹۵ بر اساس آمارگیری کارگاهی و اشتغال را ۲۱ درصد عنوان کرد و افزود: بنابر برآوردهای اخیر آمار بیکاری در شهرستان بالای ۲۱ درصد بود و ۱۳ هزار نفر بیکار در شهرستان به ثبت رسیده است.
وی به ازدیاد اشتغال اتباع بیگانه در بخش کشاورزی و حوزه ساخت و ساز اشاره کرد و از مردم خواست تا در صورت مشاهده هر گونه اشتغال اتباع خارجی در شهرستان میانه با شماره ۵۲۲۳۳۲۸۲۸ داخلی ۱۴ و ۱۷ واحد بازرسی و به صورت مستقیم با شماره ۵۲۳۳۷۷۳۰ با رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی تماس بگیرند.
امینی همچنین عدم مهارت کارگران شهرستان و عدم تمایل آنها به اشتغال با دستمزد پایه را از بزرگترین معضلات شهرستان خواند و گفت: افراد بدون مهارت که از بیمه بیکاری استفاده می کنند به فنی و حرفه ای و افراد بیسواد به نهضت سوادآموزی معرفی شده اتد که در همین خصوص نزدیک به ۵۰ نفر از مقرری بگیران بیمه بیکاری جهت مهارت آموزی معرفی شده اند که در صورت امتناع فرد جلوی مقرری وی گرفته خواهد شد.
وی مهارت آموزی را نیاز مهم اشتغال خواند و لزوم همکاری و تعامل اداره فنی و حرفهای با دانشگاهها و اداره تعاون؛ کار و رفاه اجتماعی را جهت افزایش مهارت نیروی کار جامعه مهم برشمرد و گفت: بدون مهارت تولید و صنعت شهرستان آسیب خواهد دید.
true
true
false
true