×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۲۳ خرداد - ۱۴۰۵   - ساعت: ۱۵:۲۲
it is true
true
true
۶۵ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی زنجان به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز است

۶۵ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی زنجان به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز است

روح الله حسنی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه تجهیز اراضی کشاورزی به سامانه های نوین آبیاری از اولویت‌های مهم جهاد کشاورزی است، افزود: با توجه به چالش کم آبی در استان، تجهیز زمین‌های کشاورزی به سیستم‌های نوین آبیاری و پرهیز از آبیاری سنتی ضروری است.

وی به پیگیری اقدامات زیرساختی از جمله توسعه سامانه های نوین آبیاری، تامین بذرهای ویژه با مصرف آبی کم و اصلاح شیوه های کشاورزی مثل نشاکاری در استان اشاره کرد و اظهار داشت: مواجهه با چالش کم آبی یک موضوع فرابخشی و مرتبط به همه است از همین رو همگان باید برای آن پای کار باشند.

حسنی میزان اراضی کشاورزی استان را ۸۴۵ هزار هکتار اعلام کرد و افزود: از این میزان ۱۸۶ هزار هکتار آبی است و با وجود اینکه استان زنجان ۱.۳ درصد مساحت کل کشور را دارد، زمین های کشاورزی آن پنج درصد زمین های کشاورزی کشور است که به تبع آن مصرف آب نیز در آن از میانگین کشوری بالاتر می رود.

استان زنجان با ۱.۳ درصد مساحت کل کشور حدود ۸۴۰ هزار هکتار عرصه های مناسب کشاورزی معادل پنج درصد اراضی کشاورزی کشور را دارد.

بخش کشاورزی در استان زنجان حدود ۱۰۰ هزار بهره‌بردار دارد که به تولید انواع محصولات زارعی و باغی اشتغال دارند.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false