×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۹ بهمن - ۱۴۰۴   - ساعت: ۱۹:۰۸
it is true
true
true
اسماعیلی نماینده مردم میانه  تاکید کرد: لزوم استفاده از ظرفیت مدیران کاربلد در بدنه‌ی دستگاه تعلیم و تربیت

نماینده مردم میانه در مجلس با تاکید بر این‌که آموزش و پرورش آذربایجان شرقی باید الگوی بسیار مهمی برای کشور باشد،گفت: استفاده از ظرفیت مدیران کاربلد در بدنه‌ دستگاه تعلیم و تربیت، اهمیت به سزایی دارد.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، به نقل از خانه ملت، مهدی اسماعیلی در آیین تکریم و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه آموزش و پرورش مهم‌ترین رکن پیشرفت و ترقی کشور است،گفت: آموزش و پرورش جزو اصلی‌ترین دغدغه‌ی ماست باید به این باور برسیم که آموزش و پرورش به وظیفه ی ذاتی و اصلی خودش عمل کند.

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتصاب مدیرکل جدید آموزش و پرورش، گفت: از آقای صیادی انتظار داریم تیمی کاربلد، متعهد و خوش نیت را به کار بگیرند، باید مقام اول آموزش و پرورش در کشور را به دست آوریم.

وی گفت: آموزش و پرورش محیط علمی است و باید با علم و دانش اداره شود و همه مردم و مسئولین بایدکمک کنند تا به وظیفه اصلی خودش که تعلیم و تربیت است، برسد.

رییس مجمع خیرین مدرسه ساز استان نیز در این آیین، گفت: رهبر وپیشوای تمام خیرین مدرسه ساز معاصر حلیمه خاتون در خراسان جنوبی است که با دیه فرزند خود مدرسه ساخت و خودش نیز کارگری کرد.

سعید جلالی با بیان این‌که آموزش و پرورش دستگاهی متفاوت است، افزود: خیران سرمایه اجتماعی آن بوده و مردم هم ذینفع آن هستند، مطالبه گر اصلی آن نیز خداوند متعال است.

وی ادامه داد: سرمایه اجتماعی نامحدودی در کنار مدیر کل آموزش و پرورش است و تمام شدنی نیست چون هرکسی که کار خیر می‌کند برای مقام خاصی نیست بلکه برای رسیدن به آرامش و سعادت این امر را انجام می‌دهد./

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false