×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵   - ساعت: ۰۵:۰۷
it is true
true
true
یکی از هادیان سیاسی سپاه عاشورا: دشمن خواستار سوق تفکرات ما به سمت خواسته های اوست

یکی از هادیان سیاسی سپاه عاشورا در جمع کارکنان سپاه میانه، جنگ شناختی را جنگ تسخیر اذهان و اندیشه ها عنوان کرد و گفت: دشمن در جنگ شناختی می خواهد ما آنگونه فکر کنیم که خواسته و هدف او محقق گردد.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، احمد پورخردمند جنگ سایبری، جنگ سیاسی یا دیپلماتیک، جنگ اقتصادی، جنگ نامنظم یا شورش های خیابانی، جنگ نظامی، جنگ شناختی و ترکیبی را مهمترین لایه های جنگ برشمرد و اظهار داشت: امروز دشمن با ناامیدی از دیگر انواع جنگ ها، مهمترین اولویتش جنگ اقتصادی و شناختی است و برای پیروزی در برابر این جنگ، نیازمند بصیرت و جهاد تبیین هستیم.

وی آحاد مردم، تصمیم گیران و تصمیم سازان کشور را مخاطبین جنگ شناختی دانسته و متذکر شد: دشمن با بهره گیری از بستر فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، اذهان مردم و برخی از مسئولین ساده اندیش و غیرانقلابی را تسخیر کرده و با بزرگنمایی مشکلات اقتصادی، آنها را به کف خیابان می کشاند تا به راحتی اهدافش را به دست خود ملت محقق کند.

پورخردمند با تاکید بر سختی و پیچیدگی جنگ شناختی بر روشنگری و بصیرت افزایی تاکید کرد و اذعان داشت: سواد رسانه ای و جهاد تبیین مهمترین سلاح ورود به جنگ شناختی است.

همایش بصیرت افزایی با موضوع جهاد تبیین در بین کارکنان سپاه میانه برگزار شد.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false