×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۱۶ شهریور - ۱۴۰۵   - ساعت: ۰۹:۱۸
it is true
true
true
یکی از عوامل بروز مشکلات اجتماعی،کمبود آموزش مسئولیت پذیری در بین نسل نوجوان و جوان امروزی است

معاون سیاسی؛ اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان میانه کمبود مهارت آموزش در زمینه مسئولیت پذیری نوجوانان و جوانان را سبب بروز بسیاری از مسائل اجتماعی از جمله بروز طلاق خوانده گفت: نباید خانواده ها از موضوع آموزش مسئولیت پذیری در بین نسل نوجوان و جوان امروزی غافل شوند.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه, فرید قشلاقی در جلسه شورای هماهنگی ثبت وقایع حیاتی شهرستان میانه با تصریح بر اینکه مسائل اقتصادی از اولویت دارترین مسائل برای ازدواج و طلاق است اما تنها عامل نیست اضافه کرد: نبود آموزش های مهارتی فردی و اجتماعی ضعفی بزرگ برای جامعه به شمار می رود.

وی همچنین اضافه کرد: بر اساس آمارها، طلاق در خانواده های مرفه بیشتر مشاهده می شود و علت یابی ها بیانگر کمبود روحیه مسئولیت پذیری در قبال خانواده و جامعه در بین خانواده هاست و این موضوع نهادینه نشده است.

قشلاقی سلب مسئولیت پذیری از فرزندان توسط والدین را مایه تاسف خواند و گفت: برخی خانواده های امروزی تمامی امور فرزندان خود را بعهده می گیرند و از آنها فقط انتظار درس خواندن دارند در حالیکه اثرات و آسیب این امر پس از ازدواج فرزندان بروز و نمود خواهد کرد.

معاون سیاسی؛ اجتماعی فرماندار ویژه میانه با تاکید بر اینکه؛ این جلسات نباید صرفا برای ارائه گزارش و آمار و ارقام بوده، بلکه باید خروجی عملی داشته باشد خواستار احصاء مهارتها و برنامه های مختلف در جهت تقویت بنیان خانواده ها شد.

قشلاقی در پایان بر لزوم برنامه ریزی لازم از سوی کارگروهها و تعیین مسئولیتها و متولیان در جهت آموزش مهارتهای مناسب فردی و اجتماعی برای تقویت و تحکیم بنیان خانواده و پرهیز از جزیره ای عمل کردن تاکید کرد.

 

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false