- ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ ساعت 14:12
- اجتماعی , اخبار استان
- کد خبر 111461
- 162 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

جانشین انتظامی شهرستان “میانه” از دستگیری اراذل و اوباش سابقه دار فراری که تحت تعقیب مراجع قضائی بود در یک عملیات ضربتی، خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه،پایگاه خبری پلیس سرهنگ “حسن رفیعی” در بیان جزئیات این خبر گفت: در پی اقدام شرورانه یکی از اراذل و اوباش از جمله: قدرت نمایی با سلاح سرد و ایجاد ضرب و جرح به یکی از شهروندان و اخلال در نظم و امنیت عمومی شهرستان و تاکید دستگاه قضائی بر دستگیری مقتدرانه، این امر به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس امنیت عمومی قرار گرفت.
وی ادامه داد: ماموران با اشراف اطلاعاتی و پلیسی از تردد فرد اراذل و اوباش در استان های همجوار مطلع و پس از رصد اطلاعاتی لازم به صورت نامحسوس، فرد مذکور را شناسایی کردند.
این مقام انتظامی گفت: متهم پس از آن که خود را در محاصره ماموران دیده قصد فرار داشته که با سرعت عمل و شگرد های خاص ماموران دستگیر و به پلیس امنیت عمومی منتقل شد.
جانشین انتظامی میانه با بیان اینکه این فرد پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد، تاکید کرد: امنیت و آرامش جامعه خط قرمز پلیس است و چنانچه کسی بخواهد در این امنیت، آرامش و آسایش اختلال ایجاد کند با پاسخ قاطع و سخت پلیس مواجه خواهد شد.
true
true
false
true















