true

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا، مهدی بشیرپور در نخستین روز برگزاری طرح سه شنبه مهدوی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: «فعالان خودجوش که همان دانشجویان بسیجی این واحد دانشگاهی هستند، اکنون بیشتر به سمت چنین کارهایی سوق پیدا می کنند. فعالیت هایی که دانشجویان آنها را از خودشان بدانند و حاضر باشند برایش وقت، هزینه و انرژی بگذارند.»
وی افزود: «این نوع فعالیت های فرهنگی و معنوی، دانشجویان را با همه نگرش ها، عقاید و تفکرات مختلف درگیر می کند و اجازه نمی دهد که تنها بیندیشند و خودشان از مسائل مختلف کنار بکشند.»
بشیرپور معتقد است: «نیاز اصلی امروز ما درگیر شدن در فضاهایی است که مردم حضور دارند و سهشنبههای مهدوی این قابلیت را دارد و ترویج این فرهنگ بایستی در همه جای کشور شنیده شود.»
فرمانده بسیج دانشجویی واحد میانه با بیان اینکه دانشجویان در طرح سه شنبه های مهدوی حال و هوای خاصی پیدا می کنند گفت: «این طرح در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه حلاوت انتظار را در بین دانشجویان دوچندان می کند و بوی عشق می دهد.»

true
true
false
true















