- ۷ تیر ۱۳۹۷ ساعت 22:52
- اجتماعی , اخبار ویژه
- کد خبر 27514
- 416 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت در صدد و تلاش برای تغییر در وضعیت جامعه می باشد افزود: بدون مشارکت مردم رسیدن به اهداف مورد نظر میسر نیست.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا، دکتر یعقوب شیویاری در آیین افتتاح پروژه های بخش ترکمانچای با بیان اینکه مشارکت مردم و خیرن زمینه ساز رشد و ارتقاء وضعیت منطقه خواهد شد ارائه تسهیلات و حمایت از خیرین و سرمایه گذاران را از وظایف مسئولین عنوان نموده گفت: باید گره های استانی در ارائه تسهیلات به طرح های سرمایه گذاری و اشتغالزایی از هم گشوده شود.
وی از پیگیری جدی برای شهرستان شدن ترکمانچای و فرمانداری ویژه آن خبر داده گفت: این امر یکی از مطالبات اصلی و دیرینه مردم منطقه می باشد که امیدواریم با کمک دولت و پیگیری مردم بتوانیم این خواسته را تحقق بخشیم .
شیویاری در ادامه تاکید کرد: نباید به خاطر چند مدیر ناتوان و ناکارآمد در استان تسهیلات برگردانده شود زیرا این تسهیلات سهم شهرستانها از جمله میانه بوده و باید به طرح های تصویبی اختصاص یابد.
وی از اختصاص ۱۰ میلیارد ریال به حوزه گردشگری شهرستان از سهم ۵۰ میلیارد ریالی که به هر نماینده برای سال ۹۸ اختصاص داده شده خبر داده افزود: هزینه برای زمین چمن فوتبال از سوی خیر محترم در بخش ترکمانچای سبب بهره مندی جوانان بسیاری است اما باید برای نگهداری از این زمین غیرت به خرج دهیم.
وی بزرگترین مشکل در سطح کشور را ضعف در نگهداری از اموال عمومی از جمله اماکن ورزشی عنوان نمود.
true
true
false
true















