- ۲۸ مهر ۱۳۹۷ ساعت 13:53
- اجتماعی , اخبار استان
- کد خبر 31159
- 311 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

دوره آموزشی “زبان بدن” ویژه مجریان صداوسیمای استان با تدریس محمد دلاوری از خبرنگاران و مجریان برتر تلویزیون در مرکز آذربایجان شرقی برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا از روابط عمومی صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی، این دوره توسط آموزش مرکز آذربایجان شرقی به مدت ۳ روز بصورت کارگاه تئوری و عملی با هدف آشنایی و تسلط بیشتر مجریان تلویزیون به فنون و شیوه های استفاده از “زبان بدن” جهت اجرای بهتر و تاثیرگذاری بیشتر بر مخاطبان در اجرای برنامه ها به اجرا درآمد.
زبان بدن به انواع شکل های ارتباط غیرکلامی یا رفتاری اشاره می کند که یک فرد از طریق رفتارهای فیزیکی خود، بدون اینکه صحبتی کند با دیگران قادر است ارتباط برقرار کند از قبیل حالات بدنی، ژستها، اشارات بدنی و جلوه های هیجانی صورت و حرکات اندام های مختلف بدن.
شناخت زبان بدن نقش به سزایی در اثرگذاری حرفه گویندگی و مجری گری دارد چرا که واژه ها صرفا ۷ درصد از تاثیرگذاری پیام نهفته در روابط را دارد و ۹۳ درصد از تاثیر هر ارتباطی توسط زبان بدن منتقل می شود.
true
true
false
true















