true

مراسم نواختن زنگ هفته پدافند غیرعامل با حضور مشایخی فرماندار ویژه شهرستان میانه، ساجدی فر معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش میانه و جمعی از اعضی شورای اداری به صورت پایلوت در هنرستان هدف برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، ساجدی فر ضمن گرامیداشت هفته بسیج و شهدای دانش آموز، فرهنگ سازی و نهادینه کردن پدافند غیرعامل را بزرگترین رسالت آموزش و پرورش منطقه دانست گفت اولویت برنامه های منطقه آموزش و آگاهی بخشی در پدافند غیرعامل است.
وی حفظ و نگهداری و ایمن سازی مدارس منطقه در مقابل حوادث را یکی از مهمترین فعالیت منطقه در سالهای اخیر عنوان کرد و افزود در طول ساتحصیلی در تمامی مدارس کلاسهای آموزشی،بصیرت افزایی و پاسخگویی شبهات در راستای کاهش آسیب های اجتماعی برگزار می شود.
مدیر دستگاه تعلیم و تربیت منطقه آگاه سازی و مقاوم سازی فرهنگی و اجتماعی جامعه نسبت به تهدیدهای جنگ نرم دشمن را یکی از اهداف مهم پدافند غیر عامل دانست و افزود کارگاه های آموزشی ویژه ای در طول سالتحصیلی همراه با برنامه های کارگاه های عملی برای همکاران فرهنگی ودانش آموزان برنامه ریزی کرده ایم.
لازم به ذکر است در راستای تحقق برنامه مدرسه محوری و دستور مستقیم وزیر آموزش و پرورش میرزایی مدیر هنرستان هدف در ابتدای برنامه ضمن خیرمقدم گویی گزارشی از عملکرد هنرستان در حوزه پدافند غیرعامل را تشریح کرد.
همچنین این مراسم به صورت پایلوت در هنرستان هدف و با حضور دانش آموزان و عوامل هنرستان های رازی و تلاش برگزار شد.
در آخر از میرزایی مدیر هنرستان هدف به پاس فعالیت های ارزشمند در پیشبرد اهداف آموزشی و پرورشی مدرسه و تعدادی از دانش آموزان فعال توسط فرماندار ویژه شهرستان میانه تقدیر به عمل آمد.
روابط عمومی معاونت اداره کل و مدیریت آموزش و پرورش میانه
true
true
false
true

















