true

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از فوت زن و مرد زلزله زده اهل روستای شالقون سراب بر اثر استنشاق گاز مونوکسید کربن در چادر خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، دکتر فرزاد رحمانی، در تشریح این خبر اظهار کرد: نوزاد ۱۵ ماهه این زن و مرد که دچار گاز گرفتگی در چادر شده بود، احیا شد و هم اکنون در بیمارستان بستری است.
وی از مسمومیت ۲۳ تن از زلزله زدگان شهرستان میانه بر اثر استنشاق گاز مونوکسید کربن خبرداد و گفت: این افراد نیز با علایم گاز گرفتگی از بخشهای ترکمنچای، ترک و ورنکش به میانه مراجعه کرده بودند که پس از انجام اقدامات درمانی لازم ترخیص شدند.
وی در پایان با ارائه نکات ایمنی به زلزله زدگان در شهرستانهای میانه و سراب خاطرنشان کرد: افرادی که در اسکان موقت به سر میبرند، حتما محلی برای خروج گاز و دود در چادر خود در نظر گرفته و افرادی که به خانههایشان باز میگردند در ابتدا قبل از روشن کردن وسیلههای گرمایشی دودکش را بررسی کنند؛ چرا که امکان جابجایی دودکش و بسته شدن راه آن بر اثر زمین لرزه وجود دارد.
منبع:ایسنا
true
true
false
true















