- ۴ آذر ۱۳۹۸ ساعت 15:27
- اجتماعی , اخبار استان
- کد خبر 51417
- 778 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

شبکه سهند در روزهای سرد پاییز سری جدید برنامه تلویزیونی سحرلر را به روی آنتن میبرد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، برنامه صبحگاهی سحرلر با حال و هوای جدید و پرانرژی تر از قبل تقدیم مخاطبان سحرخیز شبکه سهند میشود.
پرداخت ویژه به رویدادها و مناسبتهای روز ، ورزش صبحگاهی همراه با توضیحات تخصصی کارشناس مربوطه و آموزش حرکات ورزشی متناسب با رده های سنّی متفاوت، دعوت از مسئولین استانی ، بحث های کارشناسی در حوزه خانواده و سبک زندگی سالم، بررسی مطبوعات و عناوین اصلی خبرگزاری های استان، تهیه و پخش گزارش های مردمی در ارتباط با موضوع و مناسبت های روز و پخش موسیقی های شاد و انرژی بخش قسمت هایی از این برنامه محسوب می شود.
در سحرلر رسولی تهیه کننده، جدی کارگردان، آسو سرافراز دستیار تهیه کننده ،داریوش رضوان – زهرا بی شک مجری ، فعال – برزگر -قنبری تصویربردار، اندرزگو صدابردار ، کماری منشی صحنه و علیاری و فرشباف گریمور هستند.

روابط عمومی صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی
true
true
false
true















