true

رئیس عقیدتی سیاسی تیپ پمکا میانه در جمع بسیجیان روستای زرنکش شهر ترک با اشاره به ثمرات خون شهید، اظهار داشت: یکی از ثمرات خون سردار سلیمانی، افزایش بصیرت در دل مردم بود.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، حجت الاسلام رضا جعفری کندوانی در این مراسم به تلاش های شبانه روزی دشمن برای نابودی اسلام و انقلاب و ناکامی های روزافزون آنان اشاره کرد و گفت: آنان فکر می کنند با ترور امثال سلیمانی ها می توانند انقلاب را از پای درآورده یا قدرت و نفوذ ایران در منطقه را کاهش دهند ولی خیزش جهان علیه ترامپ و محکومیت آمریکا، قدرت مقاومت و نفوذ انقلاب را دو چندان کرد.
وی با مقایسه میزان بصیرت ملت ایران با امت صدر اسلام، تصریح کرد: ملت امروز ایران اسلامی به مراتب بهتر و با بصیرت تر از مسلمانان تمامی اعصار هستند.
حجت الاسلام جعفری با اشاره به فرمایشاتی از امام راحل(ره)، آزادی از یوغ استکبار را در سایه جریان فرهنگ شهادت در رگهای جامعه دانست و افزود: مردم و مسئولین یکپارچه خواهان انتقام خون شهدایند.
آیین بزرگداشت شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی با حضور ده ها نفر از خواهران و برادران بسیجی در پایگاه حضرت معصومه حوزه کوثر شهر ترک برگزار شد.
خبرنگار: رقیه مددی
true
true
false
true















