true

فرمانده انتظامی شهرستان میانه از دستگیری سارق حرفه ای و اعتراف وی به ۱۴ فقره سرقت سیم و کابل برق و مخابرات خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، از پایگاه خبری پلیس، “سرهنگ توحید فارسی” فرمانده انتظامی شهرستان میانه در تشریح این خبر افزود: فرمانده انتظامی شهرستان میانه از دستگیری سارق حرفه ای و اعتراف وی به ۱۴ فقره سرقت سیم و کابل برق و مخابرات خبر داد. شهرستان شناسایی و دستگیری سارق یا سارقین احتمالی در دستور کار مامورین این فرماندهی قرار گرفت.
سرهنگ فارسی با بیان این مساله که مامورین پلیس آگاهی پس از انجام اقدامات تخصصی و فنی موفق به شناسایی و بازجویی مجدد از یک سارق حرفه ای شدند؛ افزود؛ نامبرده در بازجویی های مجدد انجام شده به ۱۴ فقره سرقت سیم و کابل برق و مخابرات اعتراف نمود.
این مقام انتظامی در پایان ضمن اعلام این موضوع که متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی به مقامات قضایی تحویل شد از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را با سامانه ۱۱۰ در جریان گذارند.
true
true
false
true















