×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۹ بهمن - ۱۴۰۴   - ساعت: ۱۲:۲۱
it is true
true
true
دادستان عمومی و انقلاب میانه: مردم از حضور غیرضروری در مکانهای پر تردد بپرهیزند

دادستان عمومی و انقلاب میانه با اشاره به شیوع ویروس کرونا در سطح کشور و مشاهده مواردی در سطح شهر میانه گفت: انتظار می رود مردم عزیز در جهت پیشگیری به ابتلای خود و اعضای خانواده، به هشدارهای لازم توجه نشان داده و حتی المقدور از حضور در مکانهای پرتردد بپرهیزند.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، محمود محمودیان در گفت و گویی اختصاصی با بیان اینکه کرونا بیماری ای است که می توان با راهکارهای ساده و توصیه شده از سوی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی از ابتلا و گسترش ان جلوگیری کرد افزود: انتظار می‌رود رسانه‌ها و فعالین مجازی نیز نسبت به آگاه‌سازی مردم در زمینه ی این بیماری با رویکرد پیشگیرانه و براساس دستورالعمل های وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی اقدام کنند.

وی با تصریح بر اینکه فعالین فضای مجازی و رسانه های جمعی باید امین مردم در بحث اطلاع رسانی باشند انتشارخبرهای غیرصحیح و شایعات بی مورد را موجب هراس مردم خوانده بر برخورد با این افراد تاکید کرد.

محمودیان در رابطه با اقدامات دادستانی برای پیشگری از شیوع این بیماری افزود: با اتخاذ دستوراتی ابلاغ شده که بدون فوت وقت بازرسی‌های مداوم از داروخانه‌ها، انبارهای مرتبط با نگهداری و مراکز عرضه مواد بهداشتی و پزشکی انجام شده، همچنین با افرادی که از این وضعیت قصد سوء استفاده داشتند برخورد شده و دستور برقراری تور های بازرسی و غربالگردی در ورودی های شهر صادر شده که نهاد های مرتبط با تصویب ستاد بحران اقدامات خود را معمول نمایند.همچنین دستور تعطیلی اماکن پرخطر از جمله قلیان سراها و تالارها و کلوپ های بازی و بیلیارد ها را صادر نموده ایم.

دادستان میانه همچنین با اشاره به تعطیلی مدارس در جهت کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس بحث توجه به آموزش فرزندان را مهم خواند و اضافه کرد: از والدین انتظار می رود،جدای از آنکه بحث آموزش فرزندان خود را از رسانه ملی و مدارس مربوطه پیگیری کنند تا شاهد مشکل تحصیلی آنها نباشیم،موضوع عدم حضور ایشان در مناطق پرخطر مثل کلوپ های بازی را مد نظر قرار دهند.

محمودیان تاکید کرد: اگر در عرضه مواد بهداشتی چه به صورت کمی و چه کیفی و همچنین در رابطه با قیمت‌های عرضه آن تخلف یا احتکاری صورت گیرد با آن برخورد جدی بعمل می آید وسلامت مردم به هیچ عنوان فدای مصلحت نخواهدشد.

وی بیان کرد: نیروی انتظامی نیز بر اساس ماده ۱۴ قاون جامع مبارزه با مصرف مواد دخانی به بازرسی و سرکشی‌ها از مراکز عرضه و مصرف قلیان اقدام و مراکزی عمومی که این نوع خدمات را ارائه می کنند، را پلمب کند.

محمودیان افزود: انتظار می‌رود مردم با رعایت نکات بهداشتی علاوه بر حفظ سلامتی خود، دستگاه‌های متولی را در موفقیت بیشتر برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا یاری کنند.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false