- ۶ فروردین ۱۳۹۹ ساعت 21:19
- اجتماعی , اخبار ویژه
- کد خبر 54549
- 333 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه گفت: بر اساس تصمیمات متخذه در هیت دولت و ستاد ملی مبارزه با شیوع کرونا طرح اعمال شدید کنترل ورودی و خروجی تمامی شهرها در سطح کشور اجرا می شود.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، محمدرضا مشایخی در گفت و گویی اختصاصی اضافه کرد: مقدمات اجرای این طرح از امروز در گلوگاه شهید فرجی میانه، پلیس راه میانه- زنجان و سرچم فراهم آمده و با ابلاغ ستاد ملی و ریاست جمهور، در کل کشور نیز به طور کامل و با تشدید عملیاتی می شود.
وی با بیان اینکه از تردد غیرضروری خودروهای سواری که قصد خروج از شهرستان را دارند ممانعت خواهد شداضافه کرد: از ورود خودروها با پلاک غیر شهرستانی نیز جلوگیری خواهد شد.
مشایخی در ادامه با اشاره به اینکه تنها خودروهای حامل مواد اولیه و موارد ضروری و نظایر آنها و عمومی می توانند از این مسیرها تردد نمایند تصریح کرد: در ایام پیش رو از جمله ۱۳ فروردین نیز تمامی رفت و آمدها کنترل و پارکها و مراکز تفریحی نیز بسته شده و هر گونه بساط و اطراق در این مکانها ممنوع می باشد.
وی تاکید کرد: از مردم انتظار می رود برای حفط جان خود و جلوگیری از شیوع بیشتر بیماری روز ۱۳ فروردین روز طبیعت را نیز در منزل بمانند.
فرماندار ویژه میانه افزود: در این طرح بجز داروخانهها، نانواییها، قصابیها، فروشگاههای زنجیره ای و سوپرمارکتها تمامی اصناف و بازار تا ۱۵ فروردین تعطیل بوده و ادامه این روند در صورت احتمال اطلاع رسانی خواهد شد.
true
true
false
true















