×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۱۶ خرداد - ۱۴۰۵   - ساعت: ۰۱:۰۸
it is true
true
true
اقدام نمادین و اعتراضی فعالان اجتماعی و رسانه‌ای میانه

سالار پویان، قادر حسن‌زاده و حامد یزدانی که از فعالان اجتماعی و رسانه‌ای میانه هستند در اقدامی نمادین با پوشیدن لباس محافظتی، تابوتی که به چند زبان روی آن نوشته شده بود “میخوای نفر بعدی تو باشی؟ “، در معابر این شهر حمل کردند.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، زبان هنر همیشه لطیف نیست. هنر زمختی‌های خودش را دارد و بسیاری از مردم چهره زیبای آن را می‌بینند و از روی دیگر سکه خوششان نمی‌آید. متاسفانه بعضی از هموطنانمان متوجه نیستند که حضورشان در اماکن عمومی باعث به خطر افتادن جان دیگران می‌شود. ظاهراً برای اینگونه افراد زبان خوش کارساز نیست.

در فرهنگ ما تابوت نشانه مرگ است. شاید نشان دادن سمبل مرگ برای این ملت، کارساز شود تا با جان دیگران بازی نکنند. هر کسی هر برداشتی داشته باشد محترم است ولی زبان هنر گاهی گزنده و تلخ می‌شود.

کرونا با کسی شوخی ندارد. در خانه بمانیم تا زندگی خود و دیگران را به خطر نیاندازیم.

همزمان با سیرصعودی آمار مبتلایان به کرونا در کشورمان و سراسر جهان و افزایش تعداد فوت‌شدگان این ویروس خطرناک، درمقابل بی‌توجهی حیرت‌انگیز برخی از مردم نسبت به هشدارها و تذکرات با مضامین ماندن در خانه و عدم تردد در خیابان‌ها، سالار پویان، قادر حسن‌زاده و حامد یزدانی که از فعالان اجتماعی و رسانه‌ای میانه هستند در اقدامی نمادین با پوشیدن لباس محافظتی، تابوتی که به چند زبان روی آن نوشته شده بود “میخوای نفر بعدی تو باشی؟ “، در معابر این شهر حمل کردند.

احسان توفیقیان

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false