true

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه میانه با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، گفت: ماه رمضان ماه تزکیه قلب و روح از ناپاکی هاست.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، حجت الاسلام امیرنژاد از اجرای برنامه های متعدد آموزشی، اخلاقی و معنوی در سپاه میانه در طول ماه مبارک رمضان خبر داد و اظهار داشت: این برنامه ها به صورت مجازی، غیرحضوری و نیمه حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی اجرا می شوند.
وی با اشاره به فرمایش رهبر فرزانه انقلاب مبنی بر جدی گرفتن آموزش در رده ها، تصریح کرد: نباید گذاشت بیماری عاملی بر تعطیلی معنویت و آموزه های اخلاقی و دینی گردد بلکه این آموزش ها باید به شیوه ای جدید و متناسب با زمان، اجرا گردند تا هم باورها، اعتقادات و اخلاقیات رشد کند و هم از شیوع بیماری ممانعت شود.
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه میانه افزود: تمام تلاشمان را می کنیم تا آموزش های عقیدتی، دینی و محافل قرآنی در بستر فضای مجازی اجرا شده و کارکنان از معنویات و فرصت های رشد معنوی بوجود آمده در ماه رمضان، محروم نگردند.
حجت الاسلام امیرنژاد بر انس با قرآن در ماه رمضان توصیه و تاکید کرد: ماه رمضان ماه عبادت، تزکیه، تقرب به خدا و بهار قرآن است و بستری مناسب برای غلبه بر هوای نفس، تقویت صبر و استقامت، درک سختی ها، گرسنگی ها و تشنگی های نیازمندان، و تقویت آرامش روح و جسم است.
خبرنگار: علی محمّد عزّتی
true
true
false
true















