×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۱۴ خرداد - ۱۴۰۵   - ساعت: ۲۳:۱۳
it is true
true
true
محمودیان دادستان عمومی و انقلاب میانه و رئیس هیات مدیره انجمن حمایت از زندانیان شهرستان میانه: با زندانی شدن یک فرد، خانواده وی نباید آسیب ببینند

دادستان عمومی و انقلاب میانه با اشاره به ٱیه ی شریفه “ولاتزروا وازره وزر اخری” و اصل فردی کردن مجازاتها تاکید کرد: اگر شخصی مرتکب جرمی شد، خانواده وی نباید ضرر و زیان جرم وی را متحمل شده و آسیب ببینند.چرا که این موضوع می تواند به درگیری آنها با جرم و جنایت منجر شود.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، محمود محمودیان در جلسه سالانه انجمن حمایت از زندانیان با بیان اینکه نهاد مقدس انجمن حمایت از زندانیان و خانواده های آن ها یک نهاد حمایتی مهم در کنار سایر نهادهای حمایتی است که در جای خود بسیار ارزشمند هستند افزود: این نهاد در راستای تامین امنیت جامعه که رکن اساسی هر جامعه است تلاش می کند زیرا بدون امنیت هیچ اقدام، تلاش و فعالیت اجتماعی و اقتصادی به نتیجه نمی رسد.

وی همچنین گفت: توسعه و پیشرفت در سایه امنیت حاصل می شود و لازمه امنیت اصلاح و برخورد با افرادی است که مرتکب جرم و جنایت می شوند و در این بین باید با حمایت از خانواده های این افراد از بروز هر گونه بزه در میان آن ها جلوگیری کرد.

دادستان میانه با قدردانی از نوع دوستی مردم و خیرین و پشتیبانی و حمایت مسوولین در انجام اهداف انجمن حمایت از زندانیان میانه بر حساسیت هر چه بیشتر برای حمایت از خانواده های زندانیان و تامین نیازهای آنان در جهت تامین امنیت لازم در جامعه تاکید کرد.

وی با اشاره به ایجاد اقداماتی در راستای درآمد زایی برای انجمن ایجاد درآمد پایدار را سبب حمایت بیشتر از خانواده های زندانیان عنوان کرد .

محمودیان در ادامه، کارآفرینی و ایجاد کارگاههای مختلف برای اشتغال زندانیان را سبب پیشگیری از مسائل و آسیبهای مختلف برشمرد.

وی در پایان اضافه کرد: تمامی زحمات اعضای انجمن حمایت از زندانیان، خیرین، مردم و مسوولین شهرستان در راستای کمک به هم نوع و جلب رضایت خداوند متعال است.

1.1

حسینی مدیر عامل انجمن حمایت از زندانیان میانه نیز در جلسه مجمع عمومی انجمن از زحمات محمودیان دادستان محترم عمومی و انقلاب میانه برای ارائه حمایتها و راهنمایی های لازم برای ایجاد تحول در انجمن با درآمدزایی و فراهم نمودن زمینه برای درآمدزایی پایدار و بیشتر در آینده ای نزدیک قدردانی نمود.

وی افزود :پنجم خردادماه مصادف با روز ملی حمایت از خانواده زندانیان درحالی گرامی داشته می شود که این خانواده ها در معرض انواع آسیب های اجتماعی، فرهنگی، روانی و اقتصادی قرار دارند.
درصورت عدم حمایت از این خانواده ها شاهد رشد چشمگیر طلاق همسران زندانیان، ترک تحصیل فرزندان، ناهنجاری های اجتماعی و روانی، گرایش اعضای خانواده به مشاغل کاذب و تکدی گری خواهیم بود و باید این زنگ خطر را به صدا درآورد که درآتیه باید شاهد ورود تعداد قابل توجهی از اعضای خانواده زندانیان به چرخه جرم باشیم.

مدیر عامل انجمن حمایت زندانیان میانه افزود : با هدف توجه بیشتر عموم به مشکلات این قشر نیازمند و لزوم حمایت همه جانبه از خانواده زندانیان، بنا به پیشنهاد سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور و بر اساس تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، روز پنجم خرداد ماه به عنوان روز ملی حمایت از خانواده زندانیان یا روز نسیم مهر نامگذاری و در تقویم رسمی کشور ثبت شد.

نامگذاری این روز، سند گویایی بر ضرورت حفظ کرامت انسانی زندانیان و خانواده های آنان و الهام گرفته از آموزه های شرع مقدس اسلام فارغ از نوع جرم، نژاد، ملیت و اعتقادات است. امید است که پنجم خرداد هر سال به جشن ملی توانمندسازی این خانواده ها مبدل شود.

حسینی اضافه کرد: نصب پنل خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در محل کمپ دهکده رهایی با هزینه کرد ۱۲ میلیارد ریالی، مجتمع تجاری اداری به تعداد ۳۰ واحد، ایجاد گلخانه در جنب دهکده رهایی و غیره از اقدامات در دست اجرا برای درآمدزایی انجمن در راستای حمایت از زندانیان و خانواده های آنهاست.

1 111

بهبودی عضو هیئت مدیره انجمن حمایت از زندانیان با اشاره به تلاش انجمن حمایت از زندانیان، مردم و خیرین در حمایت از زندانیان و خانواده های آنها از هزینه کرد ۱۰ میلیارد ریال در این خصوص طی سال گذشته خبر داد.

بهبودی با اشاره به خدمات ارزشمند انجمن حمایت از زندانیان میانه در حمایت از تحت پوششین خود از تلاش، همراهی و حمایت همه جانبه مسوولین شهرستان، مردم و خیرین در یاری رساندن به انجمن و تحقق اهداف والای آن به آزادی ۲۳ زندانی با هزینه ۵۰۰ میلیون ریال در سال ۹۸ اخذ و پرداخت هزینه مستمری خانواده های تحت پوشش به صورت ماهانه جمعاً به مبلغ ۱ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال اشاره کرد.
وی در ادامه، پرداخت هزینه درمانی بیش از ۲۰۰ میلیون ریال، پرداخت قبوض خدماتی ۱۷۰ خانوار به مبلغ ۲۸۰ میلیون ریال ، ۴ فقره تحویل سبد کالا در ۴ نوبت از قبیل (برنج، گوشت، روغن، مرغ، قند و شکر، لپه، پنیر، کره، تن ماهی، خرما، تخم مرغ، رب گوجه، ماکارونی، سویا، مایع ظرفشویی) در روز نسیم مهرو ماه مبارک رمضان، عید قربان و شب یلدا مجموعاً به مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال را از جمله عملکرد انجمن عنوان نمود.

بهبودی پرداخت هزینه شهریه مدارس و دانشگاه ۶۴ نفر از فرزندان محصل مددجویان به مبلغ ۱۲۰ میلیون ریال، تحویل جوایز نقدی به تعداد ۲۳ نفر از دانش آموزان ممتاز مددجویان جمعاً به مبلغ ۳۰ میلیون ریال، خرید کیف و لوازم التحریر برای ۱۰۰ نفر از دانش آموزان مددجویان جمعاً به مبلغ ۱۳۵ میلیون ریال، تحویل کولر، بخاری گازی و تعمیرات لوازم منزل مددجویان به مبلغ ۳۰ میلیون ریال، پرداخت اجاره منزل خانواده زندانیان به تعداد ۹۰ نفر به مبلغ ۲۷۰ میلیون ریال را از دیگر عملکردهای انجمن برشمرد.

وی به معرفی تعداد ۴۱ نفر از خانواده های زندانیان به کمیته امداد جهت دریافت وام ضروری و کار گشایی و خودکفایی به مبلغ ۴ میلیارد ریال، معرفی ۲۵ نفر از خانواده های مددجویان جهت استفاده از تسهیلات بانکی به بانک ملی، معرفی۱۲ نفر از خانواده های مددجویان جهت شرکت در کلاس های خیاطی و آرایشگری به کمیته امداد میانه با هزینه ای بالغ بر ۴۰ میلیون ریال، صدور کارت فنی و حرفه ای به ۲۸۰ نفر با هزینه ۳۵۰ میلیون ریالی، افطاریه به زندانیان با خانواده های آنها به مبلغ ۷۰ میلیون ریال اشاره کرد.

عضو هیئت مدیره انجمن، برگزاری دوره های آموزشی مختلف برای خانواده های زندانیان در خصوص جلوگیری از بزه و آسیب های پر خطراعتیاد ، طلاق، و مهارت های زندگی با حضور کارشناسان مجرب، رئیس زندان و رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره)، چاپ و توزیع بروشوردر خصوص آسیبهای اجتماعی در بین خانواده های زندانیان ، پرداخت هزینه فرهنگی زندان و برگزاری مراسمات عید نوروز، میلاد حضرت فاطمه(س)، میلاد امام علی (ع)،عید مبعث و عیدد فطر، اعیاد شعبانیه، میلاد امام رضا(ع)، شهادت امام جعفر صادق ، ماه محرم،عید غدیر خم،اربعین حسینی ، عید قربان،امامت امام زمان|(عج)و… در محل زندان به مبلغ ۶۵ میلیون ریال و پذیرش ۵۵۰ نفر در مرکز ترک اعتیاد دهکده رهایی را از دیگر اقداماتی خواند که توسط انجمن حمایت از زندانیان و خانواده های آنها به انجام رسیده است.

بهبودی از تکمیل واحد تجاری و مسکونی ۴ طبقه واقع در شهرک اندیشه نرسیده به ساختمان دادگستری و تکمیل مجتمع عدالت در ۳۰ واحد تجاری و اداری برای ماندگاری و پایداری درآندزایی برای انجمن خبر داد و گفت: با مشارکت مردمی و خیرین در کنار انجمن شاهد احداث گلخانه در کار کمپ دهکده رهایی در جهت اشتغالزایی و تامین درآمد پایدار برای انجمن خواهیم بود.
وی فعالیت ۱۶۰ نفر از مردم در بخش زراعت و سرمایه گذاری در حوزه دامپروری به برکت وجود انجمن حمایت از زندانیان میانه و همکاری آبیاری استان و شهرستان این امور را سبب تقق جهش تولید در سال جاری ذکر نمود.

بهبودی در پایان از تلاش اعضای انجمن حمایت از زندانیان و خانواده های آنان، معاون استاندار و فرماندار ویژه میانه، امام جمعه، داستان عمومی و انقلاب میانه، معاو نین و بخشداران تابعه، روسای ادارات شهرستان، کمیته امداد، بهزیستی، امور آب استان و شهرستان، نیروی انتظامی، ارتش، سپاه و بسیج، جامعه پزشکان، اصناف، کسبه بازاریان در تلاش برای حل مشکلات زندانیان و خانواده های آنان تشکر و قدردانی نمود و اظهار امیدواری کرد که بتوانیم جامعه را به حدی رشد و توسعه دهیم که فضایی به نام زندان و فردی به نام زندانی نداشته باشیم.

در پایان جلسه اقایان حاج نصرت اصغری و مهندس خیراله کبیری بعنوان بازرسین انجمن انتخاب و از محمدی مددکار انجمن بخاطر معرفی بعنوان مددکار نمونه در سطح استان تقدیر بعمل آمد.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false