×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵   - ساعت: ۲۲:۴۱
it is true
true
true
فرماندار ویژه میانه در نشستی با آقای حجازی خو سرمایه گذار: حضور از سرمایه گذاران لازمه رونق تولید، اقتصاد و اشتغال است

فرماندار ویژه شهرستان میانه با اشاره به لزوم تلاش در جهت همکاری و حمایت لازم و رفع موانع سرمایه گذاری در شهرستان اظهار کرد: رویکرد ما در شهرستان رفع موانع موجود بر سر راه سرمایه گذاری، رونق تولید، اقتصاد و اشتغالزایی است و در این راستا از حضور سرمایه گذاران در شهرستان به گرمی استقبال می کنیم .

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، محمدرضا مشایخی در نشستی با سرمایه گذار بخش کندوان به همراهی بخشدار کندوان با اعلام آمادگی برای حمایت همه جانبه تصریح کرد: با همکاری بخشداران و مسوولین ادارات، بستر های لازم برای سرمایه گذاری های مختلف در شهرستان را فراهم کرده و خواهیم کرد.

نماینده عالی دولت در شهرستان همراهی مردم، خیرین و سرمایه گذاران را سبب رونق تولید و اقتصاد خواند و گفت: سرمایه گذاران با حضور در مناطق محروم و با تعصب به منطقه و زادگاه خود به نوعی کار خیر انجام می دهند که ستودنی است.

مشایخی در ادامه افزود: ارایه تسهیلات ارزان قیمت و بلاعوض برای نوسازی و مقاوم سازی مسکن روستاها بر اجرای طرح های هادی روستایی و همچنین ارائه هرگونه تسهیلات برای توسعه کشاورزی و اجرایی صنایع پایین دستی آن در روستا ها از حمایت های لازم برای توسعه روستا ها و در جهت رونق تولید و ثبت جمعیت روستایی است.

گفتنی است سرمایه گذار بخش کندوان آقای حجازی خو با همراهی دوستان خود در زمینه شبکه آبرسانی داخل روستای آرموداق، احداث غسالخانه و احداث مدرسه ۴ کلاسه در این روستا به سرمایه گذاری خواهند پرداخت.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false