- ۱۷ مهر ۱۳۹۹ ساعت 23:06
- اجتماعی , اخبار ویژه
- کد خبر 58412
- 212 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

امام جمعه میانه در جمع کارکنان نیروهای مسلح میانه انقلاب امام حسین(ع) را انقلابی با ماهیت و شکلی متفاوت از تمامی انقلاب های دنیا معرفی کرد و گفت: این انقلاب، یک قیام معنوی برای اصلاح بشریت بود.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، حجت الاسلام عبدالله محمدی با اشاره به اینکه در طول تاریخ، انقلاب های بسیاری در سطح جهان رخ داده است و بسیاری از آنها از خاطره تاریخ حذف شده اند اما صحنه ها و اثرات قیام امام حسین(ع) پس از گذشت ۱۴ قرن همچنان باقی است، اظهار داشت: این انقلاب، انقلاب عجیبی است که هر ساله ضمن تکرار تمام زوایای آن، حرکت جدیدی در مسیر اهداف این قیام آغاز شده و روح تازه ای در کالبد انسانهای آزاده دمیده می شود.
خطیب جمعه میانه با یادآوری انقلاب های فرانسه، شوروی، الجزایر، نیکاراگوئه و شیلی، ارزش این انقلاب ها را در روح استکبارستیزانه آنها عنوان کرد و متذکر شد: بسیاری از این انقلاب ها برای مطامع دنیوی و کسب مادیات اتفاق افتاده اند اما علت ماندگاری قیام امام حسین(ع)، هدف الهی و مسیر معنوی آن است.
حجت الاسلام محمدی با اشاره به نتایج این قیام، تجلی روح اصلاح گری در قیام اباعبدالله را یادآور شد و گفت: قایم عاشورا منشا بسیاری از حرکت های اسلامی، شیعی و انقلابی در جهان شده است و اصالت این قیام، دشمان را هم تحت تاثیر قرار داده است.
وی افزود: این قیام، دست نفاق را در جهان آشکار کرد و با ایجاد عزت، عظمت، حرکت معنوی و روح ظلم ستیزانه در انسانها، آنها را علیه استکبار و نفاق شورانید.
آیین گرامیداشت اربعین حسینی با شرکت جمعی از کارکنان سپاه و ارتش در تیپ ۳۶ میانه برگزار شد.
true
true
false
true















