true

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه میانه در نشست مشترک بصیرتی سیاسی کارکنان نمایندگی ولی فقیه و عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح شهرستان، با تبریک فرارسیدن هفته بسیج، گفت: از ابتدای انقلاب تا کنون، بسیج همواره خنثی کننده تمامی توطئه های دشمن بوده است.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، حجت الاسلام روح اله مهدی نیا با اشاره به تلاش های دشمن برای دلسرد کردن مردم نسبت به نظام و انقلاب، اظهار داشت: متاسفانه عده ای از خواص بی بصیرت و جریان نفوذ در دامن زدن به افزایش مشکلات مردم با دشمن همراهی کرده و در تلاشند تا مردم را از کارآمدی این نظام، مایوس سازند ولی بسیج، سدی بزرگ بر سر راه آنان است.
وی تنها راه خنثی سازی توطئه های دشمن را تقویت تشکیلات مردمی بسیج عنوان کرد و افزود: بسیج در صحنه های مختلف و عرصه های مورد نیاز نظام، وارد عمل شده و خوش درخشیده است، اقداماتش منشاء خیر و برکت بسیار شده و نظام را از خطرات بی شمار، رها کرده است، و امروز طعم شیرین این نهاد مقدس و خدماتش را می توان چشید.
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه میانه اطاعت از ولایت را موجب رضایت حضرت ولی عصر(عج) عنوان کرد و با تاکید بر لزوم حفظ وحدت و یکپارچگی در کشور برای مقابله با تهدیدات و توطئه های دشمنان،
تصریح کرد: تعامل و همکاری بین نیروهای مسلح می تواند منشاء خیرات و برکات فراوان برای کشور باشد.
نشست بصیرتی سیاسی مشترک بین کارکنان و مسئولین نمایندگی ولی فقیه و عقیدتی سیاسی های نیروهای مسلح شهرستان در حسینیه امام خمینی(ره) سپاه میانه برگزار شد و در آن، اعضا به بیان دیدگاه ها و تحلیل های خود در خصوص وضعیت سیاسی اجتماعی جامعه و منطقه پرداخته و با هم تعامل و گفتگو کردند.
true
true
false
true















