×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵   - ساعت: ۰۹:۳۸
it is true
true
true
فرماندار ویژه میانه: شهرکهای صنعتی نیازمند رسیدگی جدید و نگهداری بیشتر و مجدانه است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه، با اشاره به وجود دو شهرک صنعتی شماره ۱ و ۲ و شهرک خصوصی و همچنین نواحی صنعتی موجود در مراکز بخشهای تابعه تصریح کرد: شهرکهای صنعتی از زیر ساختار های مهم سرمایه گذاری محسوب شده و نیازمند رسیدگی جدید و نگهداری بیشتر است.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، محمدرضا مشایخی در نشستی با اعضای هیئت مدیره شهرکهای صنعتی استان، بعد مسافت، تقاضا، مسائل موجود در شهرکها را سبب حجم کار و پیگیری مداوم خواند و تصریح کرد: حساسیت موجود و مطالباتی که واحدها دارند یک طرف قضیه بوده و طرف دیگر این است که ادارات و فرمانداری ویژه شهرستان در کنار مسوول شهرکهای صنعتی تا به حال بوده و بعد از این خواهد بود تا تمامی مسائل به سمت مسوولین استانی سوق داده نشد . و در شهرستان حل و فصل شود.

وی عمل به تعهدات باقیمانده در شهرک صنعتی شماره ۲ میانه، رفع موارد لازم در شهرک صنعتی شماره ۱ علی رغم تکمیل ظرفیت آن و لزوم توسعه در این شهرک همچنین رسیدگی به ورودی شهرک را خواستار شد.

فرماندار ویژه میانه ارتباط گیری و پیگیری موارد استانی از طریق مسوول شهرکهای صنعتی میانه را از اولویتها خواند و گفت : توجه به وضعیت شهرکها، شناسایی مسائل موجود و پیگیری مستمر برای رفع آنها ضروری است.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false