true

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه تاکید کرد: تسکین آلام مردم از لحاظ روانی، تکریم ارباب رجوع و رفع کمبودهای اساسی بیمارستانی با کمک مدیریت شبکه بهداشت و درمان باید از مهمترین وظایف و اولویتهای رییس جدید بیمارستانهای میانه باید باشد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، محمدرصا مشایخی در آیین معارفه تهمورث پورصفر متخصص طب اورژانس میانه بعنوان رئیس جدید بیمارستانهای میانه تصریح کرد: ارتقای انگیزه کارکنان و کادر بهداشت و درمان بویژه در این ایام با توجه به شیوع بیماری کرونا و در کنار آنها بودن از دیگر وظایف روسای بیمارستانهاست که امیدوارم با درایت، تجربه و کارآمدی و در صحنه بودن رئیس جدید و همچنین احصا موارد و مشکلات شاهد موفقیت ایشان و ارتقای بیمارستانهای میانه باشیم.
وی با قدردانی از زحمات دکتر شقاقی رئیس قبلی بیمارستانهای میانه و مدیریت مطلوب بیمارستانها با توجه به شرایط شیوع بیماری برای ایشان آرزوی توفیق در تمامی مراحل زندگی و شغلی نمود.
مشایخی در ادامه با بیان اینکه دکتر پورصفر رئیس جدید در اورژانس میانه بعنوان گلوگاه و سخت ترین مکان بیمارستان به خوبی امتحان پس داده اند از ایشان خواست تا با کنترل و نظارت بر زیرمجموعه خود از مشکلات مراجعین دردمند که علاوه بر بیماری با مسائل معیشتی و مالی نیز دست و پنجه نرم می کنند بکاهند.
true
true
false
true















