×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۹ بهمن - ۱۴۰۴   - ساعت: ۱۹:۰۷
it is true
true
true
تخصیص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین آب شرب روستاهای عشایر نشین میانه

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، با پیگیری های اسماعیلی نماینده شهرستان میانه از سازمان امور عشایر کشور؛ ۳۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین آب شرب روستاهای عشایر نشین میانه اختصاص یافت.

در ادامه ‌پیگیری های مهدی اسماعیلی نماینده مردم شریف شهرستان میانه در مجلس شورای اسلامی در ارتباط با تامین آب شرب قشلاقات دادلو، حلاج علیا و سفلی که پیش از این به مبلغ هشت میلیارد ریال تامین اعتبار شده بود ولی به لحاظ مطالعات و بررسی‌های ژئوفیزیکی چندین ماهه به منابع آبی قابل اطمینان دسترسی پیدا نشد؛ که در نهایت با نظر مشاور آب استان، محلی در محدوده یکی از شهرهای مجاور جانمایی و مقرر گردید با حفر چاه جدید اختصاصی میانه و با لوله گذاری با قطر مناسب ظرف مدت ۳ ماه آینده به بهره‌برداری برسد.

لازم به ذکر است در جلسه‌ای که اسماعیلی نماینده مردم شهرستان میانه روز دوشنبه ۲۳ فروردین ماه با دکتر علایی مقدم رئیس محترم سازمان امور عشایر کشور به عمل آوردن ضمن هماهنگی لازم با افزایش اعتبار به میزان ۳۰ میلیارد ریال موافقت و بلافاصله این موضوع را ابلاغ نمودند.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false