×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۲۳ خرداد - ۱۴۰۵   - ساعت: ۱۹:۲۷
it is true
true
true
فرماندار ویژه شهرستان میانه خبر داد؛ ۵۰ درصد گروه سنی بالای ۸۰ سال شهرستان واکسینه شدند

دکتر محمدرضا مشایخی از واکسیناسیون نزدیک به ۲۴۰۰ نفر از افراد بالای ۸۰ سال در شهرستان میانه خبر داد و گفت این مرحله ۱۷ اردیبهشت به پایان خواهد رسید و واکسیناسیون افراد بالای ۷۵ سال با تخصیص سهمیه واکسن شهرستان آغاز خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، وی واکسیناسیون افراد بالای ۸۰ سال که جز گروه هدف دو می باشند و درصد آسیب پذیری آنها بالا است را در راستای کاهش آمار مبتلایان به ویروس کرونا بسیار ضروری دانست و ضمن دعوت از جاماندگان این گروه در امر واکسیناسیون برای مراجعه به مراکز بهداشت، افزود با اطلاع رسانی های صورت گرفته و تلاشهای کادر شبکه بهداشت و درمان در مراکز بهداشتی ودرمانی تا امروز ۵۰ درصد واکسیناسیون این گروه انجام شده است و تمامی مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان در شهر ها و روستاها امروز و فردا ۱۷ اردیبهشت آماده واکسینه کردن افراد جامانده از این فرایند هستند.

معاون استاندار گفت افراد بالای ۸۰ سال می توانند با در دست داشتن کارت ملی به نزدیک ترین مرکز بهداشتی و خانه های بهداشت روستاها جهت تزریق واکسن کوید ۱۹ اقدام نمایند.

لازم به ذکر است مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت امروز ۱۶ اردیبشهت و فردا ۱۷ اردیبهشت در شهر میانه از ساعت ۱۶ الی ۱۹.۳۰ آماده پذیرش هستند.

همچنین خانه های بهداشت در روستاها نیز فردا جمعه ۱۷ اردیبهشت در دو شیفت صبح ۹ الی ۱۳ و شیفت بعد از ظهر ۱۶ الی ۱۹.۳۰ فرایند واکسیناسیون را انجام خواهند داد.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false