- ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ ساعت 14:08
- اجتماعی , اخبار ویژه
- کد خبر 68810
- 144 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

گام دیگری جهت تحقق شعار سال “تولید، پشتیبانی و مانع زدایی ها” با نصب آسانسور کوره واحد احیاء در مجتمع فولاد میانه برداشته شد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه،از روابط عمومی مجتمع فولاد میانه، سرپرست مجتمع فولاد میانه ضمن اعلام این خبر و با اشاره به عملکرد مجتمع فولاد میانه و جهش ۲۰ درصدی تولید آهن اسفنجی در سال ۹۹ گفت: با برنامه ریزی منسجم و عملیاتی، رفع موانع تولید و افزایش تولید در دستور کار قرار گرفته و مجتمع فولاد میانه از تمام ظرفیت های خود جهت محقق ساختن اهداف ترسیم شده استفاده خواهد کرد.
وی با تاکید بر برگزاری به موقع جلسات راهبری و اهمیت پایش و شناسایی موانع تولید افزود: مجتمع فولاد میانه در بین طرح های هفتگانه، جزء اولین واحدهایی است که در راستای تحقق شعار سال “تولید، پشتیبانی و مانع زدایی ها” اقدام به نصب آسانسور در واحد کوره نموده است.
عبدی در ادامه با بیان اینکه کوره واحد احیاء از ارتفاع ۶۷ متری برخوردار است افزود: آسانسور نصب شده در کوره از نوع کششی با سرعت جابجایی یک متر بر ثانیه و با توان ۱۵ کیلووات قابلیت جابجایی ۱۸ نفر با وزن ۱۳۵۰kg را دارا می باشد که عملیات جابجایی روتین گروه های تولید، تعمیرات و متریال را برای بازدیدهای روزانه در هر شیفت کاری به همراه ۴ مرتبه شستشوی روزانه در ۹ ایستگاه انجام می دهد.
سرپرست مجتمع فولاد میانه در پایان، ضمن قدردانی از تلاش کارکنان و پیمانکاران مجتمع فولاد میانه، تصریح نمود: اهتمام و تلاش واحدی های مختلف مجتمع فولاد میانه در راستای شناسایی و دستیایی به راهکارهای قابل اجرائی جهت رفع موانع تولید میتواند اهرم قدرتمندی در مسیر موفقیت روز افزون مجتمع فولاد میانه باشد.
true
true
false
true















