- ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ساعت 13:31
- اجتماعی , اخبار ویژه
- کد خبر 71744
- 119 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

محمدرضا مشایخی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه در جلسه هماهنگی شورای ترافیک شهرستان با حضور اعضای این شورا گفت تصمیمات اتخاذ شده در شورای ترافیک شهرستان در راستای کاهش دغدغه مردم، ایمنی و تسهیل در امور مردم است.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، معاون استاندار ضمن قدردانی از نقش آفرینی تمامی دستگاه های نظامی،انتظامی،اجرایی و خدمات رسان در برقراری نظم و امینت برای برگزاری انتخاباتی باشکوه در شهرستان گفت تمامی تصمیمات شورای ترافیک شهرستان براساس مطالعات انجام شده در دستگاه های ذیربط اتخاذ می شود که باید منطقی ترین، قانونی ترین و کم هزینه بودن آنها در دستگاه های مرتبط و دخیل در تصمیم گیری های این شورا در نظر گرفته می شود.
وی از افزایش اعمال نظارت های ترافیکی در مسیر های میانه-ترک و میانه – میاندوآب در روزهای پنجشنبه و جمعه خبر داد و با تاکید بر اطلاع رسانی های ترافیکی در سطح شهر و افزایش نظارت ها بر اجرای صحیح این قوانین در زمینه کاهش مشکلات ترافیکی گفت ضرورت اجرای منظم این قوانین در ترافیک شهرستان همدلی، هم افزایی و هماهنگی در اجرای تصمیمات است.
لازم به ذکر است اجرای اصلاح تقاطع خیام شمالی، ممنوعیت توقف یکطرفه در ورودی بیمارستان برکت(جلوی داروخانه)، تردد خودروهای باری در زمانبندی مشخص در پیاده راه و ممنوعیت تردد موتور های سواری در این مسیر، اجرای اصلاحی جابجایی تیرهای برق پل غیر همسطح شهید سلیمانی، اجرای روشنایی مسیر خیایان راه آهن(انتهای خیابان ولیعصر) به صورت دوطرفه، جلوگیری از توقف وانت های باری مقابل بیمارستان برکت، اعمال قانون ترافیکی در تقاطع های خیابان حاج مراد و خیایان شهید همتی(خیابان منتهی به اداره ثبت اسناد) از جمله تصمیمات اتخاذ شده در شورای ترافیک شهرستان می باشد.
true
true
false
true















