true

حجت الاسلام سلیمی کارشناس مسائل مذهبی در جمع کارکنان سپاه میانه با بیان معیارهای قرآن در شناخت افراد با فضیلت، گفت: فضیلت افراد را باید با معیارهای الهی محک بزنیم نه معیارهای مادی و دنیوی.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، حجت الاسلام سلیمی با تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین(علیه السلام)، اظهار داشت: هر کجا امام حسین(ع) حضور داشته باشد همانجا بهشت است و برای ورود به این بهشت باید با پیروی از فرمایش معصومین(ع) و راهکارهای آنان، بر نفس خود مسلط شده و خود را از ارتکاب گناه بازداریم.
وی با اشاره به اینکه اهل دنیا عادت دارند انسانها را بر اساس معیارهای مادی و دنیوی همچون ثروت، قدرت، زیبایی و … ارزش گذاری کنند، متذکر شد: در پیشگاه ربوبی معیارهای ارزش گذاری کاملا با معیارهای ما متفاوت است و آن را در قرآن کریم به روشنی بیان داشته است.
حجت الاسلام سلیمی میزان علم را اولین معیار قرآنی شناخت افراد بافضیلت عنوان کرد و گفت: در نزد خدا اهل علم بافضیلت ترین انسانها هستند و علم نقطه افتراق انسان و حیوان بوده و می تواند انسان را در کسب سلطنت و قدرت یاری بخشد و او را در بین مردم فضیلت بخشد.
وی معیار جهاد را دومین معیار فضیلت در قرآن عنوان کرده آن را در صف مقدم بودن و نهایت کوشش، سختی کشیدن و جهد چه در میدان جنگ سخت و چه در میدان جنگ نرم و فرهنگی معنا کرد و افزود: جهاد دری است که فقط به روی بندگان خاص خدا باز می شود.
تقوا سومین معیار قرآنی تبیین شده توسط این استاد حوزه علمیه میانه بود و او تقوا را ترمز انسان در برابر گناه و مهمترین و قویترین ابزار رویارویی اش با شیطان توصیف کرد و یادآور شد: هر چه تقوای انسان بیشتر باشد، قدرت شکست شیطان و رسیدن به کمالات الهی بالاتر رفته و بر فضیلت انسان می افزاید.
آیین سوگواری و عزاداری دومین روز ماه محرم الحرام با سخنرانی حجت الاسلام سلیمی و مداحی نصیری ذاکر اهل بیت عصمت و طهارت(عیلهم السلام) در سپاه میانه برگزار شد.
true
true
false
true