×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۳ آبان - ۱۴۰۵   - ساعت: ۱۶:۴۳
it is true
true
true
اسماعیلی نماینده مردم میانه در تذکر شفاهی:دولت به سرعت برای ساماندهی نیروهای قراردادی و کار معین ورود پیدا کند

نماینده مردم میانه در مجلس از رئیس جمهور خواست تا به سرعت برای ساماندهی و تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی و کار معین فعال در دستگاه های مختلف ورود پیدا کند.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، مهدی اسماعیلی در نشست علنی (سه شنبه، ۲۳ شهریورماه) مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از درخواست هایی که به طور مکرر از نمایندگان مجلس صورت می گیرد رسیدگی به مشکل عدم تبدیل وضعیت و استخدامی نیروهای قراردادی و کارمعین است که برخی از آن ها بیش از ۲۰ سال است که منتظر هستند تا تعیین تکلیف شوند اما متاسفانه بسیاری از آن ها از دریافت مزایای متعلقه محروم هستند.

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از رئیس جمهور درخواست می کنم سریع تر به وضعیت این قشر زحمتکش و بسیار خدومی که در جاهای مختلف خدمت می کنند از جمله مخابرات، آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، راهداری و حمل ونقل جاده ای، آب و فاضلاب و وزارت نیرو رسیدگی کند.

وی یادآور شد: متاسفانه بخش زیادی از نیروهای شرکتی سال های زیادی است که تعیین تکلیف و تبدیل وضعیت نشده اند و از دریافت مزایا محروم هستند.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false