true

فرمانده سپاه میانه در دیدار با خانواده شهید فیروز اصغری، صبر و بردباری پدران و مادران شهدا را ستودنی دانست و گفت: خانواده شهدا صبر زینبی را معنا کرده و در آزمایش بزرگ الهی سربلند شدند.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، حسین محمدی با بیان اینکه خانواده شهدا با گذشتن از جان پاره تن شان همچون سیدالشهدا برای ماندگاری اسلام و قرآن خون دادند، متذکر شد: مردم و نظام ما قدردان این استقامت، زحمات و صبوری هاست.
وی جانشینی برای شهدا و سرباز راستین آنها بودن را آرزوی قلبی خود اعلام کرد و اظهار داشت: برای ما افتخار است که با همان ایثار و بصیرت شهدا وارد میدان عمل شده و بیرق آنها را بر دوش بگیریم.
فرمانده سپاه میانه حرکت عظیم شهدا در دوران دفاع مقدس را یادآور شد و افزود: این راه پرعظمت و این حرکت بزرگ تا سقوط کامل استکبار، استمرار خواهد یافت.
فرمانده و مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه میانه به همراه جمعی از پاسداران و مسئولین بنیاد شهید با خانواده شهید مفقودالاثر فیروز اصغری دیدار کردند.
true
true
false
true















