×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۷ مهر - ۱۴۰۵   - ساعت: ۰۰:۵۱
it is true
true
true
به مناسبت روز جهانی مقاومت؛ ویژه برنامه صبحگاه مقاومت در سپاه میانه برگزار شد

فرماندار میانه در آیین صبحگاه مقاومت در جمع کارکنان سپاه میانه، سردار شهید سلیمانی را یک نظامی تمدن ساز بر پایه اعتقادات و باورهای دینی معرفی کرد و گفت: هر کس بخواهد در مسیر شهید سلیمانی قدم بردارد باید خود را وقف نظام، انقلاب و رهبری کند.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، مسعود سعادتی با بیان اینکه سردار سلیمانی یک نظامی صرف نبود بلکه فردی معتقد و مقید به آیین اسلام و مکتب سید الشهدا و برخواسته از بطن مردم بود، آرمان او را آرمانی جهانی و در راستای رفع محرومیت ها و استکبار ستیزی عنوان کرد و اظهار داشت: شهید سلیمانی با بهره گیری از معنویات، تجربیات و توان نظامی، بهترین تاکتیک های نظامی را پیاده کرده، داعش را نابود، و مدل جدیدی از نظامی گری و تمدن نظامی اعتقادی را در جهان ایجاد کرد و در این راه، تمام وجودش را وقف ولایت، نظام، انقلاب و مستضعفان جهان کرد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه میانه با اشاره به اینکه شعار سردار سلیمانی و آرمان اصلی او، مردم داری و عدالت گستری بود، تصریح کرد: رویکردهای دولت جدید به ریاست حجت الاسلام رئیسی با تاسی از آن شهید بزرگ، مردمداری و عدالت گستری است و مبارزه با بی عدالتی های اقتصادی و کاستن از اختلافات طبقاتی جامعه – که این بی عدالتی ها هرگز در خور شان و شایسته نظام اسلامی نیست- مستلزم همکاری مردم و مساعدت های آنان با دولت نوپاست.

 سعادتی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تبریک دهه بصیرت، فتنه ۸۸ را فتنه ای بسیار بزرگ و غبارآلود توصیف و عامل اصلی برون رفت از این فتنه را درایت و مدیریت داحیانه رهبری عنوان کرد و افزود: فضای حاکم بر جامعه در آن زمان با توجه به قرار گرفتن برخی از برجسته ترین خواص انقلاب در جبهه فتنه گران، شهید سازی ها و ترفندهای مختلف دشمن، فضایی بسیار پیچیده و خطرناک بود ولی بصیرت مردم در سایه بیانات روشنگرانه رهبر فرزانه انقلاب، این فتنه برای همیشه خاموش شد و عبور از این آزمایش بزرگ الهی، ثمرات بی شماری را برای کشور و نظام به ارمغان آورد.

 آیین صبحگاه مقاومت به مناسبت روز جهانی مقاومت و دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی، با شرکت کارکنان رسمی و وظیفه در سپاه میانه برگزار شد.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false