true

همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی دارالقرآن خواهران منطقه میانه در محل ساختمان شهدای زینبیه افتتاح گردید
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، از روابط عمومی آموزش و پرورش میانه ،با حضورقاسمی معاون برنامه ریزی فرمانداری ، احمدی معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پروش میانه ، حجت الاسلام تقی زاده رئیس اوقاف ، حجت الاسلام اردبیلی رئیس تبلیغات شهرستان ، امینی معاون اداری و پشتیبانی سپاه ناحیه میانه ، فتاحی معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش ، مسئول بسیج فرهنگیان و مسئول دارالقران براداران و خواهران مرکز جامع واحد خواهران در محل ساختمان شهدای زینبیه افتتاح شد.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره آموزش و پرورش منطقه میانه ضمن تقدیر از اعضای جلسه و ارائه گزارشی از فعالیت دارالقران خواهران گفت : یکی از اهداف حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی در منطقه میانه توسعه کمی و کیفی فعالیت های قرآنی و دارالقرآن ها می باشد که خوشبختانه این امر با پشتیبانی و رهنمود های مدیر منطقه و اهتمام همکاران حوزه قران عترت و نماز در حال پیگیری می باشد.
احمدی معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش میانه هم دراین مراسم افتتاح این ساختمان گفت: قاریان قرآن باید با قدر دانستن موقعیت خود، به الفاظ و مفاهیم قرآن کریم دقت کافی داشته باشند و حق قرآن را محترم بشمارند.
احمدی خاطرنشان کرد: با ارتقا و گسترش کمی و کیفی این مرکز قرآنی رویکرد ما فراهم شدن زمینه استفاده عموم از این مرکز تخصصی دارالقرآن خواهد بود.
true
true
false
true















