true

فرمانده انتظامی شهرستان میانه از دستگیری سارق، با ۹ فقره سرقت کابل، تجهیزات برق و مخابرات و خانه باغ خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، سرهنگ “محمدتقی سلطانی” در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، با اعلام این خبر گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت کابل، تجهیزات برق ، مخابرات و خانه باغ در سطح شهرستان به دلیل حساسیت موضوع شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار ماموران پلیس این شهرستان قرار گرفت.
وی در ادامه با بیان اینکه ماموران انتظامی پاسگاه طوق با انجام اقدامات فنی و تخصصی یک سارق را شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کردند، افزود: متهم در بازجویی های فنی بعمل آمده به ۹ فقره سرقت کابل، تجهیزات برق و مخابرات و خانه باغ در سطح حوزه پاسگاه انتظامی طوق اعتراف کرد.
فرمانده انتظامی شهرستان میانه در پایان با بیان اینکه متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی، تحویل مقامات قضایی شد، از مردم خواست هرگونه موارد مشکوک را به سامانه ۱۱۰ اطلاع دهند.
true
true
false
true















