- ۲۵ دی ۱۳۹۶ ساعت 11:15
- اجتماعی , اخبار ویژه
- کد خبر 19796
- 494 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

سعید امامی ، دادستان میانه اعلام کرد : زندانی به نام ح-خ که ۱۷ سال به جرم قتل نفس محکوم به قصاص گردیده و در زندان محبوس بود با اخذ رضایت از اولیای دم از زندان آزاد گردید .
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا، در راستای سیاستهای قوه قضائیه و سازمان زندانها و دستورالعمل های واصله مبنی کاهش جمعیت کیفری و اخذ رضایت از شکات اقدامات لازم در خصوص فراهم نمودن زمینه اخذ رضایت از اولیای دم و آزادی زندانی محکوم به قصاص ، توسط دادستان عمومی و انقلاب میانه و رئیس زندان و مددکاری زندان انجام شد .
این گذشت و اعلام رضایت بصورت خیرخواهانه و بدون دریافت هیچ وجهی بعد از ۱۷ سال از وقوع جرم منجر به آزادی زندانی ح-خ از زندان و بازگشت وی به آغوش خانواده و جامعه گردید .
سعید امامی ، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان میانه در حاشیه مراسم ، با اشاره به آیه (( ومن احیاها فکانما احیالناس جمیعا )) و بیانات ائمه معصومین (ع) مبنی بر فضیلت گذشت و عفو گفت : این عمل خیرخواهانه نزد خداوند منان بسیار ارزشمند میباشد و پاداشی بس بسیار والا در بردارد .
وی افزود : آموزه های دینی ما به ترویج فرهنگ عفو ، گذشت و آثار آن تاکید فراوان کرده تا جائی که امیرالمومنین (ع) در حدیثی فرموده اند : لذتی که در بخشش وجود دارد در انتقام نیست
وی در پایان از تلاش های رئیس و عوامل مددکاری زندان شهرستان ، و سایر معتمدین شهر خصوصاً اقدام بزرگوارانه اولیای دم در جهت همکاری در رضایت و آزادسازی زندانی محکوم به قصاص تقدیر نمود .
حسن سلیمانی ، رئیس زندان میانه نیز در حضور اولیای دم و مراسم اخذ رضایت از مساعدت های مسئولین قضائی علی الخصوص دادستان شهرستان ، همکاران زندان و سایر معتمدین شهر خصوصاً اقدام ارزنده اولیای دم که در نهایت صبر و بزرگواری بدون هیچگونه چشم داشت ، به جهت همکاری در زمینه رضایت و آزادسازی زندانی محکوم به قصاص تقدیر و تشکر نمود .
true
true
false
true















