×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۳۰ بهمن - ۱۴۰۴   - ساعت: ۲۱:۵۲
it is true
true
true
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه عاشورا: اسلام و جهان اسلام هیچگاه از شهادت بزرگانش، زیان ندیده است

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه عاشورا در هیئت رزمندگان میانه با اشاره به ثمرات عظیم و تمام ناشدنی خون شهدا، اظهار داشت: اسلام و جهان اسلام هیچگاه از شهادت بزرگانش، زیان ندیده است.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، حجت الاسلام حسن کاملی فر از شهادت امام حسین(ع) در راه اسلام به عنوان بزرگترین نقطه قوت برای اسلام و مسلمانان یاد کرد و گفت: در منظر نخست این یک خسارت است ولی با نگاهی درست به خوبی می توان ثمرات این شهادت را با زنده ماندن اسلام با وجود گذشت ۱۴۰۰ سال مشاهده کرد و این شهادت امام حسین(ع) بود که مایه حیات، جاودانگی، عزت و عظمت اسلام شده است.

وی با بیان اینکه شهادت سردار سلیمانی نیز روح جدید و مضاعفی را برای جهان اسلام تزریق کرد، اظهار کرد: شهادت، مصیبت نیست بلکه تاج افتخار است و هیچ اجری بجز شهادت نمی توانست پاداش اینهمه مجاهدت های او باشد.

حجت الاسلام کاملی فر، حضور بی نظیر مردم در مراسم تشییع شهید سلیمانی را از دیگر اثرات خون شهید عنوان کرد و گفت: این اجتماع عظیم مردمی پس از مراسم تشییع امام راحل(ره) یک رویداد بزرگ و بی نظیر تاریخی است و این حضور، روح مقاومت، جهاد، ایثار و فداکاری، شهامت، شجاعت و شهادت طلبی را در جامعه تزریق کرد و کاری را که انجامش در طول سالیان برای بزرگان دین سخت بود، یک شبه انجام داد.

وی افزود: آن نفرت و انزجاری که در این چند روز در دل کل مردم از هر سلیقه، جناح و تشکیلاتی نسبت به استکبار و آمریکا، ایجاد شد تحت هیچ شرایطی قابل تحقق نبود و این از الطاف الهی و ثمرات خون شهید است.

 مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه عاشورا، خروج آمریکا و استکبار از منطقه را ثمره ای دیگر از خون این شهید عنوان کرد و گفت: شهید سلیمانی یک فرد نبود بلکه یک تفکر اصیل و نابی بود که حتی در کشورهای غیراسلامی ریشه دوانده و هزاران سلیمانی را در سراسر عالم پرورش و تربیت نموده است.

حجت الاسلام کاملی فر اظهار داشت: امروز تمامی جبهه های مقاومت در سراسر دنیا به خون خواهی شهید سلیمانی برخواسته اند و افزایش روز افزون قدرت، قوت، انگیزه، عزم و اراده شان به برکت خون این شهید است.

وی ولایتمداری و حرکت در مسیر ترسیمی رهبری را عامل ماندگاری انقلاب و شاخصه اصلی شهید سلیمانی عنوان کرد و افزود: با شهادت سلیمانی تمام تلاشهای دشمن در ایجاد تفرقه بین ملت ایران و تزریق یاس و ناامیدی در جامعه ناکام ماند و نه تنها همدلی، وحدت و صمیمیت ملت را افزایش داد بلکه پیوندی عمیق، مستحکم و ناگسستنی بین ملت ایران و ملت عراق ایجاد کردو تفرقه ها را ازبین برد.

 آیین گرامیداشت شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی با شرکت صدها نفر از رزمندگان، ایثارگران، جانبازان، پاسداران و بسیجیان در حسینیه رزمندگان میانه برگزار شد.

   خبرنگار: علی محمّد عزّتی

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false