- ۱ بهمن ۱۴۰۰ ساعت 22:33
- اجتماعی , اخبار ویژه
- کد خبر 95361
- 165 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
🖨 نسخه چاپی
true

رئیس ستاد دهه فجر در جلسه ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی شهرستان میانه گفت:خوشبختانه با استقبال از تزریق واکسن توسط مردم و رعایت دستورالعمل های بهداشتی وکاهش موارد ابتلاء وکاهش میزان مرگ و میر راهپیمایی امسال با حضور پرشکوه مردم با زدن ماسک در سراسر کشور بصورت حضوری برگزار خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه،حجت الاسلام اردبیلی افزود:در شهرستان میانه در صورت وضعیت آبی، زرد ونارنجی راهپیمایی ۲۲بهمن در مسیر های مشخص وبا رعایت دستورالعمل های بهداشتی برگزار خواهد شد و در صورت قرمز مراسم ۲۲بهمن بصورت تجمع با فاصله گذاری اجتماعی برگزار خواهد شد.
وی در ادامه افزود: برای اجرای برنامه های دهه فجر انقلاب اسلامی در شهرستان تعداد ۱۶ کمیته تشکیل شده است.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان به طراوت، تازگی و خلاقیت در برنامه ها و انسجام و همدلی تأکید کرد و افزود: توجه به جوانان و نوجوانان و مردم محور بودن مراسم از ویژگیهای مراسم دهه فجر امسال است.
حجت الاسلام اردبیلی گفت: دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی دهه قدرت نمایی می باشد و مردم عزیز ایران اسلامی همیشه قدرت خودشان را با حضور در تمامی صحنه های انقلاب اسلامی به دشمنان نشان دادند و امسال نیز با حضور پرشور و گسترده در برنامه های ایام ا… دهه فجر انقلاب اسلامی، مخصوصاً راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن یکبار دیگر قدرت خودشان را به نمایش خواهند گذاشت.
true
true
false
true















