×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۲۹ بهمن - ۱۴۰۴   - ساعت: ۲۲:۰۴
it is true
true
true
دو شهروند میانه‌ای گرفتار قاتل نامرئی

فرمانده انتظامی شهرستان میانه از مرگ دو زن ۳۱ ساله و ۱۶ ساله به دلیل مسمومیت ناشی از استنشاق گاز مونوکسید کربن خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه،سرهنگ”محمد تقی سلطانی” در تشریح این خبر گفت: در پی اعلام مرکز فوریت های ۱۱۰ پلیسی مبنی بر جان باختن دو زن ۳۱ ساله و ۱۶ ساله در یکی از روستاهای این شهرستان، بلافاصله تیمی از ماموران انتظامی برای بررسی موضوع به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی افزود: در تحقیقات انجام شده مشخص شد این دو زن مادر و دختر بوده و به همراه خانواده از یکی از استان ها برای کار سیب چینی به روستای خناوند بخش کندوان رفته و با توجه به معاینه اولیه تیم اورژانس به دلیل مسمومیت ناشی از استنشاق گاز مونوکسیدکربن در حمام مسافرخانه جان خود را از دست داده اند.

فرمانده انتظامی میانه تصریح کرد:با تأیید مرگ توسط پزشکان و با دستور مقام قضائی، اجساد جهت تحقیقات بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد.

سرهنگ ” سلطانی”در پایان ضمن ابراز تاسف از این حادثه دلخراش از شهروندان خواست تا قبل از نصب هرگونه دستگاه حرارتی از استاندارد بودن آن مطمئن شوند تا شاهد اینگونه حوادث نباشیم.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false