- ۲۸ آذر ۱۴۰۱ ساعت 13:06
- اخبار میانه , اخبار ویژه
- کد خبر 120756
- 133 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
true

فرمانده انتظامی شهرستان میانه از دستگیری ۳ حفار غیرمجاز و کشف یک دستگاه گنج یاب در یکی از روستاهای شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ ” محمدتقی سلطانی” اظهار داشت: در پی دریافت خبری مبنی بر فعالیت افرادی در زمینه حفاری غیر مجاز به منظور کشف اشیاء تاریخی و باستانی در یکی از روستاهای شهرستان، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران قرار گرفت.
وی ادامه داد: پس از هماهنگی با دستگاه قضائی، با انجام عملیاتی، ماموران انتظامی بخش “کاغذکنان”، موفق به شناسایی و دستگیری ۳ متهم در این خصوص شدند.
سرهنگ ” سلطانی” بیان کرد: از متخلفان یک دستگاه گنج یاب و متعلقات مربوطه کشف شد که از سوی کارشناسان مربوطه، ارزش گنج یاب کشف شده یک میلیارد ریال برآورد شده است.
فرمانده انتظامی شهرستان میانه در پایان با اشاره به معرفی متهمین دستگیر شده پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی افزود: برخورد قاطع با سوداگران میراث فرهنگی در دستور کار پلیس است و از شهروندان تقاضا میشود در صورت اطلاع از فعالیتهای این دسته از افراد سود جو، مراتب را در اسرع وقت از طریق تماس با شماره تلفن۱۱۰ به مرکز فوریت های پلیس اطلاع رسانی کنند.
true
true
false
true















