×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۱۴ خرداد - ۱۴۰۵   - ساعت: ۲۲:۴۸
it is true
true
true
دستگیری سارق سابقه دار با ۱۶ فقره سرقت در میانه

فرمانده انتظامی شهرستان میانه از دستگیری سارق سابقه دار، با ۱۶ فقره سرقت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، سرهنگ محمدتقی سلطانی با اعلام این خبر گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت اماکن خصوصی، منزل و داخل خودرو در شهر میانه به دلیل حساسیت موضوع شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفت.

وی در ادامه با بیان اینکه ماموران پاسگاه انتظامی طوق با تلاش های شبانه روزی و اقدامات فنی و تخصصی سارق را شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کردند، افزود: متهم در بازجویی های فنی بعمل آمده مجموعا به ۱۶ فقره سرقت از اماکن خصوصی ، منزل و داخل خودرو در سطح شهرستان اعتراف و در بازدید از مخفیگاه متهم اموال سرقتی کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان میانه در پایان با بیان اینکه متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی، تحویل مقام قضایی شد، از شهروندان خواست:با تجهیز اماکن خود به تجهیزات امنیتی بویژه دزدگیر، قفل‌های استاندارد و دوربین های مداربسته، فرصت سرقت را از سارقان سلب و بدین طریق ضمن حفظ اموال خود، ما را در تامین هرچه بهتر امنیت و آرامش شهرمان یاری تموده و هرگونه موارد مشکوک را به سامانه ۱۱۰ اطلاع دهند.

 

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false