×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵   - ساعت: ۱۶:۳۷
it is true
true
true
پیگیری مشکلات حوزه راه و آب شرب میانه در پایتخت

معاون استاندار و فرماندار ویژه میانه، در ادامه پیگیری های گذشته، با دیدار و جلسه با مسئولین کشوری در تهران، مصوبات مربوط به میانه در جریان سفر رئیس جمهور به آذربایجان شرقی از جمله موضوع آب شرب شهر میانه و مشکلات راههای روستایی و راههای اصلی میانه را پیگیری کرد.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه،مسعود سعادتی با خداداد مقبلی، معاون ساخت و نگهداری راه‌های فرعی و روستایی سازمان راهداری کشور، رضا اکبری معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و اتابک جعفری لور، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی مهندسی آب و فاضلاب کشور دیدار های جداگانه ای داشت.

صدور دستور روکش آسفالت جاده ترانزیت، کمک به تعمیرات ماشین آلات راهداری و نوسازی ناوگان جاده ای از محل تخصیص جدید خودرو، روکش آسفالت مسیر روستاهای عجمی-ورنکش به طول ۷ کیلومتر، برنامه ریزی برای تعریف احداث و آسفالت راههای روستایی در سال ۱۴۰۲، اختصاص ژنراتور ۸۰۰ کیلووات ساعت به ایستگاه پمپاژ شماره یک آب و فاضلاب میانه، دستور تسریع در تامین اعتبار احداث مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب میانه و تامین اعتبار ویژه برای آبرسانی روستایی تنها بخشی از مصوبات دیدارهای فرماندار ویژه میانه با مدیران در پایتخت بود.

گفتنی است در این جلسات، مهدی مشایخی معاون عمرانی فرماندار نیز حضور داشت.

فرماندار ویژه میانه، سه موضوع مهم شهرستان را پیگیری کرد

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false