×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۲۹ بهمن - ۱۴۰۴   - ساعت: ۲۲:۰۴
it is true
true
true
پلمپ ۷ واحد صنفی در میانه به دلیل رعایت نکردن شئونات ماه مبارک رمضان

فرمانده انتظامی شهرستان میانه گفت: ۷ واحد صنفی در میانه به دلیل رعایت نکردن شئونات ماه رمضان پلمپ شدند.

به گزارش پایگاه خبری مهرصبا مرجع اخبار شهرستان میانه، فرمانده انتظامی شهرستان میانه سرهنگ محمدتقی سلطانی با اشاره به اجرای طرح نظارت بر اماکن عمومی و اصناف در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: با متخلفان برخورد قاطع و قانونی خواهد شد.

فرمانده انتظامی شهرستان میانه با اعلام خبر گفت: در این بازدید توسط مأموران پلیس نظارت بر اماکن عمومی بیش از ۷۰ مورد واحد صنفی بازدید که از آن تعداد ۱۷ مورد اخطار پلمپ و ۷ مورد نیز به خاطر رعایت نکردن شئونات ماه مبارک رمضان پلمپ شدند.

سرهنگ محمدتقی سلطانی افزود: برای واحدهای صنفی متخلف در این ماه اخطار پلمپ صادر می‌شود و در صورت تخلف هیچگونه اغماضی صورت نخواهد گرفت.

این مقام انتظامی ابراز داشت: امروز پلیس خدمتگزاری به مردم متدین را برای خود افتخار می‌داند و تکریم شهروندان عزیز را در راس ماموریت‌های خود قرار داده است.

true
true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


مهرصبا
false